Welkom bij Excelsior Rotterdam: Vintus

16 juni 2022

Ook dit seizoen mogen wij weer een heleboel nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior Rotterdam. Op deze plek stellen wij deze partners aan jullie voor. Vandaag: Vintus.

,,Wij bouwen schaalbare en veilige opties die helpen data te creëren, transformeren, beheren, verrijken, voorspellen en visualiseren met een focus op veiligheid’’, vertelt Max van Genderen van Vintus. ,,Dat doen we juist ook voor kleinere organisaties, zoals Excelsior. Wij willen ondanks het beperkte budget aan zoveel mogelijk wensen voldoen en iets moois neerzetten.’’

Door centraal inzicht te creëren laat je iedereen beter geïnformeerde, effectievere en intelligentere beslissingen nemen. Vintus gaat nog een stap verder door het juiste inzicht geautomatiseerd direct bij de juiste persoon op het juiste tijdstip te brengen. Zo kan je direct overgaan tot actie (proactief) in plaats van zelf op zoek te moeten gaan naar het inzicht (reactief).

,,Mijn collega Freek Borsboom is een echte voetballiefhebber en als Vintus dragen wij Excelsior een warm hart toe. We raakten via ons netwerk in gesprek met Nicole Deurholt en vonden het een uitdaging om onze oplossingen voor Excelsior in te zetten. Met Vintus zijn we ook erg actief op maatschappelijk gebied en Excelsior is daar natuurlijk ook mee bezig. Daarom denk ik dat we ook op dat gebied zeker iets voor elkaar kunnen gaan betekenen.’’

Hoewel Max geen voetbalkenner is, durft hij zich toch te wagen aan een voorspelling voor het komende eredivisieseizoen: ,,Met de enorme strijdlust die Excelsior afgelopen seizoen heeft laten zien, heb ik er vertrouwen in dat ze daar ook in de Eredivisie ver mee kunnen komen. Bovenaan in het rechterrijtje, dat zou toch prachtig zijn?’’

Meer Business nieuws

do 16 juni 2022

Welkom bij Excelsior Rotterdam: Vintus

Ook dit seizoen mogen wij weer een heleboel nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior Rotterdam.…

Lees meer

di 14 juni 2022

STONE komende drie jaar official partner van Excelsior

STONE staat ook de komende drie seizoenen vol achter Excelsior Rotterdam. Het op steenworp afstand van…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Keuken Kampioen Divisie ESPN