Bjorn Remmerswaal van BR Media Producties

25 augustus 2022

Bjorn Remmerswaal van BR Media Producties is gek van voetbal. Toen hij van zijn vriend Quint Langerak van Jumbo Langerak hoorde over het voetbalteam van de Excelsior Business Club was hij dan ook direct enthousiast. Hij maakte meteen een afspraak, tekende op donderdag zijn sponsorcontract en stond op vrijdag in Breda op het veld om het op te nemen tegen het businessteam van NAC.

,,Ik ken verschillende mensen van de Bodegravenclub en zo ben ik een keertje meegekomen naar Excelsior Rotterdam’’, begint Bjorn Remmerswaal van BR Media Producties zijn verhaal. ,,Ik vond het hartstikke leuk, maar had er eigenlijk nooit aan gedacht om zelf stoelen te nemen. Ik ben enorm voetbalminded dus toen ik hoorde over het businessclubteam ben ik diezelfde week nog sponsor geworden en lid van de Excelsior Business Club.’’

Remmerswaal was voordat hij begon met zijn bedrijf BR Media Producties werkzaam als presentator en acteur. Ook werkte hij eerder voor PPG Coatings, Shell en AkzoNobel. ,,Acteren en presenteren heb ik altijd gedaan en toen wij 4,5 jaar gelden voor een programma opzoek waren naar een cameraman, kwam het verzoek of ik zelf een video kon maken van een boksschool. Vervolgens heb ik het businessplan dat ik al had liggen uit de koelkast gehaald. Ik had nog niks, maar had wel mijn eerste klus binnen. BR Media Producties was geboren.’’

Wat wij doen is het maken van een Brand voor een bedrijf, van bedrijfsvideo’s, aftermovies en andere videoproducties, maar wel net even anders. We maken ook losse video’s, maar het liefst werken we op jaarbasis met een klant samen. Dan produceren we niet alleen een video, maar werken we een heel plan uit. We denken in formats en maken een heel plan omtrent content voor de klant. Dat meer programmamatig bezig zijn, wordt door onze klanten enthousiast ontvangen. De ondersteuning die wij bieden, wordt echt als een voordeel gezien. Niet alleen content maken, maar ook kijken wanneer die het best geplaatst kan worden en via welke kanalen. Mensen zien echt het voordeel van zo’n totaalpakket.’’

BR Media Producties heeft uiteenlopende klanten, variërend van de Jumbo supermarkten tot Harley Davidson, kwekerijen, autodealers en bijvoorbeeld een uitvaartverzorger. ,,Geen enkele klant is hetzelfde en daarom kun je een bepaald concept nooit kopiëren. Je moet dus steeds weer creatief zijn en dat is meteen het leuke aan dit werk. Zo zijn we voor een accountantskantoor op een leuke en creatieve manier met klanten die reviews geven aan de slag gegaan. Dit werk is steeds weer uitdagend en elke dag anders.’’

Doordat hij zowel voor grote als kleinere bedrijven actief is, is het werk nog gevarieerder. ,,Een schildersbedrijf wil immers iets anders dan een supermarktketen. Elk project is custom made. Soms werken we met een marketingteam samen en de andere keer nemen wij het volledige marketingdeel uit handen. Van het schrijven van het script tot het plaatsen van de content. Elk bedrijf kan bij ons aankloppen. Mensen denken snel dat het heel duur is, maar dat hoeft niet zo te zijn. Geïnteresseerden kunnen altijd bellen om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.’’

,,Dit is mijn vierde jaar bij Excelsior en ik vind het ontzettend leuk om via de Excelsior Business Club mensen te leren kennen. Zo ben ik hier bijvoorbeeld met Salet Uitvaartverzorging aan de praat geraakt en daaruit is een leuk idee ontstaan. Hetzelfde met het bedrijf BEREIK, waar wij op dit moment een hele mooie samenwerking mee hebben. En zo zijn er nog meer gesprekken met andere bedrijven binnen de businessclub. Nieuwe mensen leren kennen, ondernemers, daar krijg ik energie van. Inspirerende gesprekken voeren en horen wat de drijfveren van andere ondernemers zijn. Wat dat betreft kunnen mensen mij altijd bellen om een keer een bakkie te doen.’’

Meer Business nieuws

vr 30 september 2022

Wedstrijdsponsor #EXCUTR: BIQ Investments

Boudewijn van Dijk en Wim Raven van BIQ Investments zijn allebei voetballiefhebber. Ook wonen ze allebei…

Lees meer

vr 30 september 2022

Welkom bij Excelsior: ProDelta Management BV

Ook dit seizoen mogen wij een heleboel nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior Rotterdam. Op…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
FC Utrecht

Eredivisie

Zondag 2 oktober, 2022

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

N.E.C. vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 8 oktober, 2022

21:00, Goffertstadion

Tickets

Ajax vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 16 oktober, 2022

20:00, Johan Cruijff ArenA

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
FC Utrecht

Eredivisie

Zondag 2 oktober, 2022

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

N.E.C. vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 8 oktober, 2022

21:00, Goffertstadion

Tickets

Ajax vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 16 oktober, 2022

20:00, Johan Cruijff ArenA

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
FC Utrecht

Eredivisie

Zondag 2 oktober, 2022

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

N.E.C. vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 8 oktober, 2022

21:00, Goffertstadion

Tickets

Ajax vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 16 oktober, 2022

20:00, Johan Cruijff ArenA

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
FC Utrecht

Eredivisie

Zondag 2 oktober, 2022

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

N.E.C. vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 8 oktober, 2022

21:00, Goffertstadion

Tickets

Ajax vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 16 oktober, 2022

20:00, Johan Cruijff ArenA

Tickets