Wedstrijdsponsor #EXCPSV: Slavenburg & Huyser

26 augustus 2022

De tweede thuiswedstrijd van dit seizoen is meteen een topper. Aanstaande zondag komt het PSV van hoofdtrainer Ruud van Nistelrooij naar het Van Donge & De Roo Stadion. Wedstrijdsponsor van dit middagduel is Slavenburg & Huyser.

,,Wij zijn met plezier al een vijftal jaren sponsor van Excelsior Rotterdam en de recente, toch wel onverwachte promotie naar de Eredivisie maakt het sponsorschap alleen maar leuker ’’, zegt Leo Poot van Slavenburg & Huyser. ,,Excelsior Rotterdam is een gezellige familieclub, waarbij je voor en na de wedstrijd altijd volop tijd hebt om met zakenrelaties en vrienden onder het genot van een hapje en drankje gezellig bij te praten.’’

Als logistieke dienstverlener neemt Slavenburg & Huyser opdrachtgevers de zorg van de gehele supply chain uit handen. Leo Poot: ,,In de huidige hectische logistieke tijden is betrouwbaarheid van levering voor opdrachtgevers prioriteit nummer 1. Slavenburg & Huyser heeft heden ten dage de logistieke processen in haar bedrijf dusdanig geautomatiseerd waardoor een klant van A t/m Z een transparante, EDI gedreven, digitale keten aangeboden wordt, waar de klant vanaf de inkooporder van goederen tot aan de aflevering, op ieder moment van de dag real-time inzicht heeft in de status van zijn/haar goederen. Dit is voor de klant cruciale informatie zodat hij/zij precies weet wanneer hun/haar goederen arriveren.’’

Het hoofdkantoor van Slavenburg & Huyser is gevestigd aan het Vasteland in Rotterdam niet ver van het stadion van Excelsior. ,,En wij vinden het leuk om de tweede thuiswedstrijd van het seizoen tegen de topclub PSV te kunnen sponsoren. Een prachtig mooi affiche in een vol stadion en hopelijk kan de ploeg een mooi vervolg geven aan de goede seizoenstart.’’


Slavenburg & Huyser was vorig jaar wedstrijdsponsor van het thuisduel tegen SC Telstar. Na afloop ontvingen de mensen van Slavenburg & Huyser het ingelijste wedstrijdshirt uit handen van Thijs Dallinga.

Meer Business nieuws

vr 9 februari 2024

Wedstrijdsponsor #EXCTWE: Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland

Ook Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland is zaterdag wedstrijdsponsor van onze thuiswedstrijd tegen FC Twente. Dit is…

Lees meer

do 8 februari 2024

Wedstrijdsponsor #EXCTWE: Deuren Service Nederland

Deuren Service Nederland is zaterdag wedstrijdsponsor van onze thuiswedstrijd tegen FC Twente (aftrap 18:45 uur). Eerder…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Vitesse

Eredivisie

Zondag 25 februari, 2024

12:15, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Fortuna Sittard vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 3 maart, 2024

16:45, Fortuna Sittard Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 10 maart, 2024

12:15, AFAS Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Vitesse

Eredivisie

Zondag 25 februari, 2024

12:15, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Fortuna Sittard vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 3 maart, 2024

16:45, Fortuna Sittard Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 10 maart, 2024

12:15, AFAS Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Vitesse

Eredivisie

Zondag 25 februari, 2024

12:15, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Fortuna Sittard vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 3 maart, 2024

16:45, Fortuna Sittard Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 10 maart, 2024

12:15, AFAS Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Vitesse

Eredivisie

Zondag 25 februari, 2024

12:15, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Fortuna Sittard vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 3 maart, 2024

16:45, Fortuna Sittard Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 10 maart, 2024

12:15, AFAS Stadion

Tickets