Welkom bij de Young Business Club: Marts OMAS

26 augustus 2022

Ook dit seizoen mogen wij weer een heleboel nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior Rotterdam. Op deze plek stellen wij deze partners aan jullie voor. Vandaag: Marts OMAS van Mick Schmale (19), die zich heeft aangesloten bij de Young Business Club.

Informeel en laagdrempelig
Met Marts Projecten is zijn vader al langer lid van de reguliere Excelsior Business Club en Mick kwam daarom al vrijwel elke thuiswedstrijd met hem mee. ,,Hij is lid met Marts Projecten, waarmee hij bedrijven en instellingen helpt met verhuizen en verbouwen. De sfeer in de businessruimte is heel informeel en laagdrempelig. Ik ben nog heel jong, maar toch kun je met iedereen in gesprek gaan. Voor mij als beginnend ondernemer is zo’n netwerk heel waardevol en leerzaam.’’

Facilitair Management Informatie Systeem (FMIS)
Mick rondde vorig jaar zijn studie aan de IVA af en is vervolgens bij zijn vader in het bedrijf aan de slag gegaan. ,,Ik werk aan onze zijtak Marts OMAS. Met behulp van een FMIS, dit is een Facilitair Management Informatie Systeem, kan OMAS voor iedere klant een facilitaire en technische afdeling zijn. Schoonmaakcontract, overeenkomsten met leveranciers zoals bijvoorbeeld van de koffiezetautomaten worden beheerd en er worden meldingen in gang gezet. De klant hoeft alleen online een melding te maken en wij pakken het snel op en zorgen ervoor dat het helemaal in orde komt. Veel grote bedrijven en instellingen gebruiken zo’n systeem, maar voor MKB’ers is het vaak te duur, waardoor zij veel tijd kwijt zijn met facilitaire zaken. Door via ons een FMIS-abonnement af te sluiten, nemen wij dat over en kan de ondernemer zich focussen op zijn corebusiness.’’

Young Business Club
Toen Mick voor Marts OMAS aan de slag ging, is hij direct in gesprek gegaan met Sander Fischer over de mogelijkheden van de Young Business Club. ,,Ik had weleens een bericht voorbij zien komen op LinkedIn, maar na het gesprek wist ik zeker dat dit van grote waarde voor mij kan zijn. Via de Young Business Club kan ik leren van meer ervaren ondernemers, maar kom ik ook in contact met andere startende of jonge ondernemers. De belangrijkste doelen van mij zijn sparren met andere ondernemers en mijn netwerk uitbreiden. Ik denk dat dit via de Young Business Club gaat lukken.’’

Ben jij een startende (jonge) ondernemer? Dan is de Excelsior Young Business Club wellicht ook iets voor jou. Neem vrijblijvend contact op met Sander Fischer voor meer informatie.

Meer Business nieuws

vr 30 september 2022

Wedstrijdsponsor #EXCUTR: BIQ Investments

Boudewijn van Dijk en Wim Raven van BIQ Investments zijn allebei voetballiefhebber. Ook wonen ze allebei…

Lees meer

vr 30 september 2022

Welkom bij Excelsior: ProDelta Management BV

Ook dit seizoen mogen wij een heleboel nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior Rotterdam. Op…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
FC Utrecht

Eredivisie

Zondag 2 oktober, 2022

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

N.E.C. vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 8 oktober, 2022

21:00, Goffertstadion

Tickets

Ajax vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 16 oktober, 2022

20:00, Johan Cruijff ArenA

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
FC Utrecht

Eredivisie

Zondag 2 oktober, 2022

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

N.E.C. vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 8 oktober, 2022

21:00, Goffertstadion

Tickets

Ajax vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 16 oktober, 2022

20:00, Johan Cruijff ArenA

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
FC Utrecht

Eredivisie

Zondag 2 oktober, 2022

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

N.E.C. vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 8 oktober, 2022

21:00, Goffertstadion

Tickets

Ajax vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 16 oktober, 2022

20:00, Johan Cruijff ArenA

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
FC Utrecht

Eredivisie

Zondag 2 oktober, 2022

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

N.E.C. vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 8 oktober, 2022

21:00, Goffertstadion

Tickets

Ajax vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 16 oktober, 2022

20:00, Johan Cruijff ArenA

Tickets