Welkom bij Excelsior: De Kennissenclub en Daamen & Van Sluis

23 augustus 2022

Ook dit seizoen mogen wij weer een heleboel nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior Rotterdam. Op deze plek stellen wij deze partners aan jullie voor. Vandaag: De Kennissenclub en Daamen & Van Sluis Accountants – Belastingadviseurs.

Gezamenlijk
,,Ik hoorde van verschillende mensen uit mijn zakelijke omgeving dat Excelsior Rotterdam een interessante netwerkclub heeft en daarom heb ik contact gezocht met Fiona’’, vertelt Karen Klein van De Kennissenclub. ,,Omdat ik helaas geen tijd heb om bij alle wedstrijden te zijn, hebben Alex Vermeulen van Daamen & Van Sluis Accountants – Belastingadviseurs besloten om ons gezamenlijk aan te sluiten. Alex kende Excelsior ook al via zijn vorige werkgever, dus hij was al bekend met de club.’’

Persoonlijk en laagdrempelig
Karen was vorig jaar zelf aanwezig bij het golfevent van de Excelsior Business Club (EBC) en zat op de tribune tijdens het play-offs-duel tegen ADO Den Haag. ,,De beleving tijdens die wedstrijd was zo geweldig. Je zit vlak bij het veld, kunt de spelers bijna ruiken. Dat vond ik echt heel leuk. Ook de sfeer bij de golfdag vond ik heel prettig. Persoonlijk en laagdrempelig en dat spreekt mij enorm aan. Via de EBC hoop ik mijn netwerk uit te breiden met bedrijven die zich wellicht ook aangetrokken voelen tot De Kennissenclub.’’

De Kennissenclub
De Kennissenclub is een ontmoetingsplaats voor het bedrijfsleven, vertelt Karen: ,,De Kennissenclub is bedoeld voor de beslissingsnemers; eigenaren, directeuren, CEO’s. Het belangrijkste doel van onze netwerkclub is het delen van kennis, dat zit ook in de naam. Daardoor is het bedrijfsleven binnen de club zo breed mogelijk vertegenwoordigd en nemen we van elke branche in principe maar één lid aan. De bijeenkomsten zijn vooral bedoeld om met elkaar kennis op te doen en ideeën uit te wisselen.’’

Daamen & Van Sluis Accountants Belastingadviseurs
Waar Karen zich vooral zal richten op de businessclub zal Alex Vermeulen veelal met relaties de wedstrijden van Excelsior gaan bezoeken. Hij doet dit zoals gezegd vanuit Daamen & Van Sluis Accountants – Belastingadviseurs dat is gevestigd in Capelle aan den IJssel. ,,Onze dienstverlening richt zich op kleine- en middelgrote ondernemingen, vrije beroepsbeoefenaren, zowel nationaal als internationaal, alsmede non-profit organisaties’’, vertelt hij. ,,Wij houden van een zeer persoonlijke benadering en zijn daardoor flexibel en toegankelijk.’’

Meer Business nieuws

wo 20 september 2023

Welkom bij Excelsior Rotterdam: Westborg

Ook in dit seizoen mogen wij weer verschillende nieuwe bedrijven verwelkomen binnen onze Businessclub. Op deze…

Lees meer

za 16 september 2023

Wedstrijdsponsor #EXCALM: BeGlobal Product Media

BeGlobal Product Media is morgen wedstrijdsponsor van onze belangrijke thuiswedstrijd tegen Almere City FC. Dit full…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij

Aankomende wedstrijden

sc Heerenveen vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 23 september, 2023

21:00, Abe Lenstra Stadion

Tickets

Excelsior vs
Sparta Rotterdam

Eredivisie

Zondag 1 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Vitesse vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 7 oktober, 2023

21:00, GelreDome

Tickets

Aankomende wedstrijden

sc Heerenveen vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 23 september, 2023

21:00, Abe Lenstra Stadion

Tickets

Excelsior vs
Sparta Rotterdam

Eredivisie

Zondag 1 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Vitesse vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 7 oktober, 2023

21:00, GelreDome

Tickets

Aankomende wedstrijden

sc Heerenveen vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 23 september, 2023

21:00, Abe Lenstra Stadion

Tickets

Excelsior vs
Sparta Rotterdam

Eredivisie

Zondag 1 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Vitesse vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 7 oktober, 2023

21:00, GelreDome

Tickets

Aankomende wedstrijden

sc Heerenveen vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 23 september, 2023

21:00, Abe Lenstra Stadion

Tickets

Excelsior vs
Sparta Rotterdam

Eredivisie

Zondag 1 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Vitesse vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 7 oktober, 2023

21:00, GelreDome

Tickets