Welkom bij Excelsior Rotterdam: Bridgegap

18 augustus 2022

Ook dit seizoen mogen wij weer een heleboel nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior Rotterdam. Op deze plek stellen wij deze partners aan jullie voor. Vandaag: Bridgegap.

No-nonsense makelaarskantoor
Bridgegap is een no-nonsense makelaarskantoor, gespecialiseerd in logistiek (en industrieel) vastgoed. Het kantoor is gevestigd in Rotterdam, maar actief in heel Nederland. Sinds de start van het bedrijf in 2019 is Bridgegap uitgegroeid tot een erkende en betrouwbare partner voor regionaal, nationaal en internationaal opererende bedrijven die onderdeel uitmaken van de logistieke vastgoed keten.

Hoofdwerkzaamheden
De hoofdwerkzaamheden van Bridgegap zijn het adviseren van investeerders actief in het logistiek vastgoed bij de verhuur van distributiecentra en van bedrijven actief in de logistieke sector bij het vinden van geschikte huisvesting. Dit varieert van onder andere de opslag van gebottelde ketchup, strategische thuisbezorglocaties van de bekende supermarkten met landelijke dekking tot de opslag van diverse types hightech goederen. Naast deze werkzaamheden is Bridgegap de afgelopen jaren veelvoudig betrokken geweest bij aankooptransacties van zowel grootschalige ontwikkelingslocaties, speculatief te ontwikkelen distributiecentra en bestaande distributiecentra door heel Nederland.

Onderdeel van de Excelsiorfamilie
,,Als (import) Rotterdammers zijn wij, na er ruim twintig jaar woonachtig te zijn, allebei goed ingeburgerd’’, vertelt Henk-Jan Verweij, samen met Dennis van Gijtenbeek eigenaar van Bridgegap. ,,Wij vinden het leuk om op kleine schaal lokale clubs en goede doelen te supporten. Sinds vorig jaar sponsoren wij in Kralingen Victoria, maar wij waren ook op zoek naar een leuke Rotterdamse ervaring voor onze cliënten. Dennis woont zelf in Kralingen en kwam al regelmatig bij wedstrijden van Excelsior. Toen wij door het enthousiasme van één van jullie businesspartners en trouwe relatie van ons bedrijf, Sander Dekker van Cordeel, werden geattendeerd op de mogelijkheden van de businessclub bij Excelsior en de beschikbaarheid van business-seats konden wij natuurlijk niets anders dan ook onderdeel worden van de Excelsiorfamilie.’’

Meer Business nieuws

do 1 juni 2023

Samen Business Doen: De Kreek Transport en In2Solar

De Excelsior Business Club. Voor veel ondernemers dé ideale plek om te netwerken en zaken te…

Lees meer

za 20 mei 2023

Wedstrijdsponsor #EXCFOR: Deuren Service Nederland

Deuren Service Nederland is zondag wedstrijdsponsor van ons laatste thuisduel van dit eredivisieseizoen. Ron Smit van…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij