Wedstrijdsponsor #EXCUTR: BIQ Investments

30 september 2022

Boudewijn van Dijk en Wim Raven van BIQ Investments zijn allebei voetballiefhebber. Ook wonen ze allebei in de buurt. Logisch dus dat zij sinds enkele jaren als sponsor zijn aangesloten bij Excelsior Rotterdam. Ze genieten tot nu toe van de Eredivisie en denken als wedstrijdsponsor van het duel tegen FC Utrecht dat Excelsior een goede kans maakt om de punten zondag in Kralingen te houden.

,,Wij houden allebei enorm van voetbal en daarom hebben wij ons bij Excelsior aangesloten’’, vertelt Boudewijn van Dijk van BIQ Investments. ,,We zijn niet per se sponsor geworden voor de business. We vinden het vooral leuk om de club te steunen en in de businessruimte kom je veel leuke mensen tegen. Juist die laagdrempeligheid spreekt ons enorm aan. Uiteindelijk leer je elkaar door die sfeer makkelijker kennen en dat kan weer resulteren in business. Maar de nadruk ligt vooral op voetbal en dat maakt het zo leuk bij Excelsior.’’

BIQ Investments is een adviesbureau en investeringsmaatschappij die bedrijven vooruithelpt en ondernemers in beweging brengt. ,,Wij kunnen meedenken en meewerken met ondernemers die hun bedrijf willen verkopen in drie afzonderlijke fases’’, licht Boudewijn toe. ,,De eerste is de BIQ Scan, waarbij samen met de ondernemer op gestructureerde wijze de onderneming in kaart wordt gebracht. Dit vormt een waardevolle basis voor een businessplan en is het fundament voor een plan van aanpak om een onderneming ‘verkoopklaar’ te maken.’’

,,De tweede fase is de BIQ Value. Dit is de uitvoering van de acties en aanbevelingen uit de BIQ in de fase vóór een verkoop. Dit heeft een duidelijke positieve en structurele impact op de waarde van de onderneming, waardoor een toekomstige deal beter, makkelijker en waardevoller wordt. De laatste fase is de BIQ Deal: de begeleiding van de ondernemer in het verkoopproces zelf. Verwacht van ons geen ingewikkelde verhalen, maar pragmatische handvatten en begrijpbare taal.’’

Boudewijns compagnon Wim Raven zit sinds juli in het bestuur van Excelsior en dat maakt de band met de club voor BIQ Investments nog hechter. Dat het bedrijf zondag wedstrijdsponsor is van de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht is ook geen toeval: ,,Wij investeren met BIQ Investments in een bedrijf dat uit Utrecht komt. Daar zitten een paar fanatieke supporters van FC Utrecht en aan hen hadden we al beloofd dat we naar deze wedstrijd zouden gaan. Op deze manier kunnen we daar iets extra leuks van maken. Als wij zondag winnen gaan we hun na afloop natuurlijk helemaal gek maken, haha.’’

Als trouwe volgers van de wedstrijden van Excelsior genieten zij van de Eredivisie. ,,Soms worden we met beide benen op de grond gezet, zoals tegen PSV. Maar over het algemeen loopt het so far so good. FC Utrecht is ook nog niet helemaal op stoom en bovendien zal Yassin Ayoub tegen zijn oude club extra gemotiveerd zijn. Tegen ploegen uit de middenmoot en onder ons moeten we in eigen stadion punten kunnen pakken. Ik denk dus dat we zondag tegen FC Utrecht een goede kans maken.’’

Meer Business nieuws

vr 9 februari 2024

Wedstrijdsponsor #EXCTWE: Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland

Ook Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland is zaterdag wedstrijdsponsor van onze thuiswedstrijd tegen FC Twente. Dit is…

Lees meer

do 8 februari 2024

Wedstrijdsponsor #EXCTWE: Deuren Service Nederland

Deuren Service Nederland is zaterdag wedstrijdsponsor van onze thuiswedstrijd tegen FC Twente (aftrap 18:45 uur). Eerder…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Vitesse

Eredivisie

Zondag 25 februari, 2024

12:15, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Fortuna Sittard vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 3 maart, 2024

16:45, Fortuna Sittard Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 10 maart, 2024

12:15, AFAS Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Vitesse

Eredivisie

Zondag 25 februari, 2024

12:15, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Fortuna Sittard vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 3 maart, 2024

16:45, Fortuna Sittard Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 10 maart, 2024

12:15, AFAS Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Vitesse

Eredivisie

Zondag 25 februari, 2024

12:15, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Fortuna Sittard vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 3 maart, 2024

16:45, Fortuna Sittard Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 10 maart, 2024

12:15, AFAS Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Vitesse

Eredivisie

Zondag 25 februari, 2024

12:15, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Fortuna Sittard vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 3 maart, 2024

16:45, Fortuna Sittard Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 10 maart, 2024

12:15, AFAS Stadion

Tickets