Welkom bij Excelsior Rotterdam: Verloning.nl

25 oktober 2022

Ook dit seizoen mogen wij een heleboel nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior Rotterdam. Op deze plek stellen wij deze partners aan jullie voor. Vandaag: Verloning.nl

Verlonen
,,Wij helpen mensen om freelance te werken zonder KvK- of BTW nummer voor elke opdrachtgever die je maar wil. Al het gedoe van boekhouding en verzekeringen die bij belastingen komen kijken, neemt Verloning voor je weg’’, zegt eigenaar Edward Belgraver van Verloning.nl ,,Door onze collectiviteit kunnen we de beste voorwaarden bieden voor de mensen die ons gebruiken in hun freelance bestaan. Niemand heeft toch zin in al die bijzaken, met name op financieel gebied wordt het best complex gemaakt. Wij zorgen ervoor dat freelancers zich onbekommerd kunnen focussen op hun opdracht.’’

Arbeidersmarkt
,,Ik ben 16 jaar geleden begonnen met loonadministratie, rechttoe rechtaan, maar zo’n 12 jaar geleden ook voor artiesten. De meeste artiesten waren te klein voor een eigen onderneming, maar te groot dat ze leuk betaald werden. Ik stuur dan de factuur naar de cafés voor die artiesten en verloonde deze ook rechttoe rechtaan. Op dat moment besefte ik dat eigenlijk iedereen een soort artiest is. Iemand voegt iets toe en krijgt er een vergoeding voor.” In de markt werd dit vaak gedaan tegen hoge vergoedingen, dat moest eerlijker anders. Op dat ontwikkelde zich een bepaalde visie op de arbeidersmarkt: ,,Die zich juist niet richt op werkgevers, maar op werkenden. Ik heb dat dus omgedraaid en benaderd vanuit werkenden. Iedereen wil freelancen, maar niemand heeft zin in gedoe. Daar heb ik een oplossing voor bedacht.”

Betrokken
Sinds dit seizoen is Belgraver met Verloning.nl sponsor van zowel Excelsior Rotterdam als de Excelsior Foundation. ,,Ik hoorde van een bekende van mij die sponsor is en de foundation steunt over de Businessclub van Excelsior. Hij zei dat ik daar ook eens naar moest gaan kijken. Excelsior heeft een mooie Businessclub die gezellig en betrokken is. Het is mooi om door mijn sponsorschap meer zichtbaarheid te krijgen binnen een nieuwe doelgroep en iets te betekenen voor de samenleving via de foundation.”

Individu
,,Excelsior staat als club echt midden in de samenleving. De club wil mensen helpen die een afstand voelen tot bepaalde aspecten in de samenleving.” Belgraver draagt daarom ook graag iets bij aan de Excelsior Foundation: ,,Als het goed met ons gaat, vind ik het belangrijk om dat te delen met mensen die het moeilijker hebben. Zelf ben ik afgestudeerd bij een zorginstelling voor mensen met een beperking. Dit is een mooie wijze om een maatschappelijk bijdrage te leveren. Iedereen telt, daarin herkent Verloning.nl zich in de Excelsior Foundation.”

Meer Business nieuws

di 26 september 2023

711 komende twee jaar subsponsor van Excelsior

711 is met ingang van dit seizoen verbonden aan Excelsior Rotterdam. De aanbieder van online kansspelen…

Lees meer

do 21 september 2023

Vintus is dit seizoen mouwsponsor van Excelsior Vrouwen

Vintus is dit seizoen mouwsponsor van Excelsior Vrouwen. Dit Rotterdamse databedrijf is al enkele jaren als…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Sparta Rotterdam

Eredivisie

Zondag 1 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Vitesse vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 7 oktober, 2023

21:00, GelreDome

Tickets

Excelsior vs
PEC Zwolle

Eredivisie

Zondag 22 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Sparta Rotterdam

Eredivisie

Zondag 1 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Vitesse vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 7 oktober, 2023

21:00, GelreDome

Tickets

Excelsior vs
PEC Zwolle

Eredivisie

Zondag 22 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Sparta Rotterdam

Eredivisie

Zondag 1 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Vitesse vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 7 oktober, 2023

21:00, GelreDome

Tickets

Excelsior vs
PEC Zwolle

Eredivisie

Zondag 22 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Sparta Rotterdam

Eredivisie

Zondag 1 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Vitesse vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 7 oktober, 2023

21:00, GelreDome

Tickets

Excelsior vs
PEC Zwolle

Eredivisie

Zondag 22 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets