Welkom bij Excelsior: Van Herk Vastgoed

11 oktober 2022

Ook dit seizoen mogen wij een heleboel nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior Rotterdam. Op deze plek stellen wij deze partners aan jullie voor. Vandaag: Van Herk Vastgoed.

Kerstboom
,,In het Rotterdamse gebied kopen en exploiteren wij onroerend goed. Daarbij heb ik het over circa 350 panden in en om Rotterdam. Inmiddels bestaat mijn eigen BV zo’n 25 jaar’’, aldus eigenaar Erik van Herk namens Van Herk Vastgoed. ,,Onder Van Herk Vastgoed valt een aantal entiteiten. Het is eigenlijk een soort kerstboom van BV’s. Soms is het namelijk voordeliger om een hele BV over te nemen dan alleen de stenen van een bedrijfspand.’’

No-nonsense
,,Van Herk Groep is van mijn oom’’, vertelt Erik van Herk. ,,Ik heb daar met enorm veel plezier gewerkt om te leren hoe beleggen in bestaand vastgoed werkt. Twaalf jaar lang heb ik me beziggehouden met het verhuren van woningen en winkels. Op een gegeven moment wil je dat dan voor jezelf gaan doen.’’ Van Herk is een ondernemer met een Rotterdamse mentaliteit: ,,Ik zeg wat ik doe en ik doe wat ik zeg. Ik ben een man van mijn woord, dus als Erik ja zegt is het ook ja.’’

Leuke sfeer
Van Herk vertelt hoe hij bij Excelsior is terechtgekomen. ,,Zelf ben ik ook lid van de Businessclub van vv Capelle. Daar hoorde ik goede verhalen over Excelsior. Ook heb ik op LinkedIn veel voorbij zien komen. Dat maakte een goede indruk op mij en daar wilde ik bij horen. Afgelopen wedstrijden ben ik steeds geweest en het is een goede plek om in contact te komen met andere ondernemers. Zowel mensen die je kent, als mensen die je niet kent. Iedereen woont in een pand of heeft een pand, dus ieder netwerk is voor mij interessant.’’

Meer Business nieuws

vr 25 november 2022

Welkom bij Excelsior Rotterdam: RoX Legal

Ook dit seizoen mogen wij een heleboel nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior Rotterdam. Op…

Lees meer

di 22 november 2022

Welkom bij Excelsior Rotterdam: Kapitaal op Maat

Ook dit seizoen mogen wij een heleboel nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior Rotterdam. Op…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
FC Groningen

Eredivisie

Zondag 8 januari, 2023

16:45, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Excelsior vs
AZ

TOTO KNVB Beker

Woensdag 11 januari, 2023

18:45, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Sparta Rotterdam vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 14 januari, 2023

21:00, Sparta Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
FC Groningen

Eredivisie

Zondag 8 januari, 2023

16:45, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Excelsior vs
AZ

TOTO KNVB Beker

Woensdag 11 januari, 2023

18:45, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Sparta Rotterdam vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 14 januari, 2023

21:00, Sparta Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
FC Groningen

Eredivisie

Zondag 8 januari, 2023

16:45, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Excelsior vs
AZ

TOTO KNVB Beker

Woensdag 11 januari, 2023

18:45, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Sparta Rotterdam vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 14 januari, 2023

21:00, Sparta Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
FC Groningen

Eredivisie

Zondag 8 januari, 2023

16:45, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Excelsior vs
AZ

TOTO KNVB Beker

Woensdag 11 januari, 2023

18:45, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Sparta Rotterdam vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 14 januari, 2023

21:00, Sparta Stadion

Tickets