Welkom bij Excelsior Rotterdam: Kapitaal op Maat

22 november 2022

Ook dit seizoen mogen wij een heleboel nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior Rotterdam. Op deze plek stellen wij deze partners aan jullie voor. Vandaag: Kapitaal op Maat.

Crowdfunding
Peter-Paul van Dijk en Wilbert Knol zijn de eigenaren van online crowdfunding-platform Kapitaal Op Maat. Via www.kapitaalopmaat.nl kunnen MKB-ondernemers een financieringsvoorstel doen aan de ca. 10.000 bij het platform aangesloten investeerders. Op deze wijze kunnen MKB-ondernemers bankvrij financieren en kunnen particuliere en professionele beleggers een mooi rendement behalen. ,,We kunnen snel schakelen, en daarmee onderscheiden wij ons in deze markt. We brengen ondernemers en beleggers bij elkaar en zoeken daarbij de oplossing en de dienstverlening in de techniek. Binnen 24 uur geven wij terugkoppeling over de haalbaarheid van een financieringsaanvraag via ons platform en bij een compleet dossier kunnen de ondernemers binnen drie weken over de gelden beschikken.’’

(Internationale) groei
Peter-Paul van Dijk is in 2013 begonnen met het opzetten van het platform en in 2014 kwam de eerste versie live. ,,In 2018 is Wilbert Knol erbij gekomen en hebben wij samen een ambitieus groeiplan ontwikkeld. Inmiddels liggen we mooi op schema en staan we op het punt een vergunning van de AFM te krijgen, waarmee de deuren naar (internationale) groei en productuitbreiding worden geopend.’’ Peter-Paul vertelt vanuit welk idee de onderneming is gestart: ,,We hoorden over frustraties die een aantal ondernemers ervaarden. Zij hadden negatieve ervaringen met bancaire financieringsaanvragen. Daar zagen wij een kans.’’

Kleinschalig en Laagdrempelig
,,Excelsior Rotterdam is in veel opzichten niet te vergelijken met anderen, maar daardoor past het juist goed bij de fase waarin wij zitten. Je hebt hier een bepaald soort betrokken ondernemers waar wij naar op zoek zijn. Iedere ondernemer is een potentiële Kapitaal op Maat-klant’’, vertelt Wilbert. ,,Hetzij als geldnemer, maar natuurlijk ook als potentieel geldgever (investeerder). We hebben goede stoelen, dicht op het veld, en dat zorgt voor een bijzondere beleving. Iedereen staat in de businessruimte bij elkaar en dat zorgt voor verbinding. Zo kom je bekenden tegen uit je eigen netwerk, maar het is ook een mooi moment om je netwerk uit te breiden. Het is kleinschalig en laagdrempelig en dat past perfect bij wie wij zijn als onderneming.’’

Meer Business nieuws

vr 9 februari 2024

Wedstrijdsponsor #EXCTWE: Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland

Ook Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland is zaterdag wedstrijdsponsor van onze thuiswedstrijd tegen FC Twente. Dit is…

Lees meer

do 8 februari 2024

Wedstrijdsponsor #EXCTWE: Deuren Service Nederland

Deuren Service Nederland is zaterdag wedstrijdsponsor van onze thuiswedstrijd tegen FC Twente (aftrap 18:45 uur). Eerder…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Vitesse

Eredivisie

Zondag 25 februari, 2024

12:15, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Fortuna Sittard vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 3 maart, 2024

16:45, Fortuna Sittard Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 10 maart, 2024

12:15, AFAS Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Vitesse

Eredivisie

Zondag 25 februari, 2024

12:15, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Fortuna Sittard vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 3 maart, 2024

16:45, Fortuna Sittard Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 10 maart, 2024

12:15, AFAS Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Vitesse

Eredivisie

Zondag 25 februari, 2024

12:15, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Fortuna Sittard vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 3 maart, 2024

16:45, Fortuna Sittard Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 10 maart, 2024

12:15, AFAS Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Vitesse

Eredivisie

Zondag 25 februari, 2024

12:15, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Fortuna Sittard vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 3 maart, 2024

16:45, Fortuna Sittard Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 10 maart, 2024

12:15, AFAS Stadion

Tickets