Wedstrijdsponsor #EXCPSV Vrouwen: BIQ Investments

2 december 2022

Boudewijn van Dijk en Wim Raven hebben zondag een primeur te pakken bij Excelsior. Met BIQ Investments zijn zij de eerste wedstrijdsponsor van een thuisduel van de Excelsior Vrouwen. Eerder dit seizoen waren zij al wedstrijdsponsor bij een wedstrijd van de mannen tegen FC Utrecht. Met het wedstrijdsponsorschap tegen de PSV Vrouwen hopen zij een nieuwe traditie in gang te zetten.

,,Wij zijn als ondernemers altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden”, vertelt Wim Raven van BIQ Investments. ,,Op de Footgolfdag kregen we de flyer te zien met sponsormogelijkheden bij de vrouwen met de vraag of wij iets konden betekenen. Toen vroegen wij ons af waarom het zijn van wedstrijdsponsor nog geen van de opties op de menukaart was.” Boudewijn van Dijk vult lachend aan: ,,Eigenlijk zetten we een ‘BIQ step’ in het vrouwenvoetbal bij Excelsior.”

BIQ Investments is een adviesbureau en investeringsmaatschappij die bedrijven vooruithelpt en ondernemers in beweging brengt. ,,Wij helpen ondernemers oversteken, op welk kruispunt ze ook staan. Wij kunnen met ondernemers meedenken en meewerken. Indien gewenst investeren wij met hen mee. Ik zou ons beschrijven als nuchter, betrokken en ervaren. Al onze kennis en ervaring die we hebben opgedaan, willen we graag delen met andere directies en bedrijven, zodat zij kunnen groeien en waardevoller kunnen worden”, licht Raven toe.

Sinds de zomer van 2021 is BIQ Investments aangesloten als sponsor bij Excelsior Rotterdam. In het afgelopen jaar heeft het bedrijf genoeg betekend voor de club. Als adviseur Excelsior Business Development is Wim Raven ook onderdeel van het bestuur van Excelsior. ,,We zijn verbonden met Excelsior. We doen op alle fronten mee en helpen de club graag. Daarom hebben we nu ook wedstrijdsponsoren bij de vrouwen in gang gezet. We zijn daarin nu de voortrekker en dat doen we graag.”

De mannen vinden dat ook het vrouwenvoetbal de nodige aandacht verdient: ,,In veel dingen was Excelsior de eerste, zo ook op het gebied van vrouwenvoetbal. Wij lopen ook graag vooruit, ditmaal als wedstrijdsponsor. Nu is het eerste schaap over de dam en hopen we dat er meer volgen. Daarin was de Footgolfdag van de Excelsior Business Club, waarbij een aantal speelesters aansloot, al een succes. Uiteindelijk is dat iets wat anderen triggered om dit ook te gaan doen. Tot nu toe is het een daverend succes, want de andere wedstrijden die hier worden gespeeld zijn ook al bezet.”

,,Tot nu toe hadden we nog weinig met vrouwenvoetbal, maar vanaf aanstaande zondag uiteraard wel. We hopen op drie punten, maar het zal niet gemakkelijk worden.” Zij kijken uit naar de primeur van aanstaande zondag. In het kader van het Sinterklaasfeest sluit Raven rijmend af: ,,Als twaalfde kracht slepen wij drie punten in de wacht.”

Meer Business nieuws

wo 1 februari 2023

Welkom bij Excelsior: Windsor Group

Ook dit seizoen mogen wij een heleboel nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior Rotterdam. Op…

Lees meer

za 28 januari 2023

Wedstrijdsponsors #EXCAJA: Meerbouw Rotterdam en FLAX

Meerbouw Rotterdam en FLAX zijn de wedstrijd- en balsponsor van onze thuiswedstrijd tegen Ajax. Jan Anker…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
RKC Waalwijk

Eredivisie

Zaterdag 4 februari, 2023

21:00, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Vrijdag 10 februari, 2023

20:00, AFAS Stadion

Tickets

Excelsior vs
N.E.C.

Eredivisie

Zondag 19 februari, 2023

20:00, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
RKC Waalwijk

Eredivisie

Zaterdag 4 februari, 2023

21:00, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Vrijdag 10 februari, 2023

20:00, AFAS Stadion

Tickets

Excelsior vs
N.E.C.

Eredivisie

Zondag 19 februari, 2023

20:00, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
RKC Waalwijk

Eredivisie

Zaterdag 4 februari, 2023

21:00, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Vrijdag 10 februari, 2023

20:00, AFAS Stadion

Tickets

Excelsior vs
N.E.C.

Eredivisie

Zondag 19 februari, 2023

20:00, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
RKC Waalwijk

Eredivisie

Zaterdag 4 februari, 2023

21:00, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Vrijdag 10 februari, 2023

20:00, AFAS Stadion

Tickets

Excelsior vs
N.E.C.

Eredivisie

Zondag 19 februari, 2023

20:00, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets