Kijkje achter de schermen voor leden van de EBC

17 maart 2023

Afgelopen woensdag kregen de leden van onze Businessclub een uniek kijkje in de keuken van Excelsior. In een heel open presentatie legde hoofdtrainer Marinus Dijkhuizen uit hoe een reguliere week er voor trainers en staf uitziet. Technisch manager Niels van Duinen vertelde over het scouten van spelers en hoofd jeugdopleiding Rogier Veenstra lichtte het reilen en zeilen bij de jeugd toe. Het was mooi om te zien hoe open zij reageerden op de (kritische) vragen van het publiek, en het was nog fijner om te merken dat meer inzicht leidde tot veel begrip. Sponsoren die geïnspireerd waren door het verhaal van Rogier en Sjoerd en hun graag willen helpen bij het verwezenlijken van hun plannen, mogen zich melden bij hun accountmanager.

Meer Business nieuws

do 1 juni 2023

Samen Business Doen: De Kreek Transport en In2Solar

De Excelsior Business Club. Voor veel ondernemers dé ideale plek om te netwerken en zaken te…

Lees meer

za 20 mei 2023

Wedstrijdsponsor #EXCFOR: Deuren Service Nederland

Deuren Service Nederland is zondag wedstrijdsponsor van ons laatste thuisduel van dit eredivisieseizoen. Ron Smit van…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij