Leden kidsclub genieten van persconferentie met spelers

23 maart 2023

Leden van Kidsclub De Woudies mochten gisteren vier spelers de hemd van het lijf vragen tijdens de kidspersconferentie. Achter de tafel zaten namens de mannen Mike van Duinen en Stijn van Gassel, en van ons vrouwenteam schoven Yara Helderman en Nur Al Jawahiri aan. Zij kregen van de aanwezige kids een heleboel leuke, lastige en soms grappige vragen voorgelegd. Wat was jouw mooiste wedstrijd? Hoe kan ik net zo’n goede keeper worden als jij? Wie is jouw favoriete speler? Wat drink je het liefst? Het ging alle kanten op en de spelers gaven overal antwoord op.

Nadat de vragen waren gesteld, verzamelden de Woudies uiteraard handtekeningen van de spelers en gingen ze met hen op de foto. Omdat het nemen en tegenhouden van penalty’s voorbij was gekomen tijdens de persconferentie, ontkwam doelman Stijn van Gassel er niet aan om onder de lat plaats te nemen, waarna alle Woudies een penalty op hem mochten nemen. Ook mocht hij proberen de bal vanaf elf meter langs de kinderen te schieten, maar de Woudies wisten een treffer te voorkomen. De dag werd afgesloten met een korte rondleiding, waarbij zij onder meer de kleedkamer en de wasruimte te zien kregen.

Was jij erbij gisteren? Dan vind je hieronder de foto’s van deze geslaagde middag.

Ben jij 12 jaar of jongeren en helemaal gek van Excelsior Rotterdam? Dan is Kidsclub De Woudies ook iets voor jou. Kijk hier voor meer informatie over hoe jij lid kunt worden. Dan mag je onder meer een keer meelopen in de line-up voorafgaand aan een van onze wedstrijden.

Meer Nieuws

za 3 juni 2023

24 feiten over het seizoen 2022-2023 van Excelsior Rotterdam

Excelsior Rotterdam kan zich opmaken voor een 24ste seizoen in de Eredivisie. Daarom blikken we in…

Lees meer

vr 2 juni 2023

Wendy Balfoort tekent contract bij Excelsior Vrouwen

Wendy Balfoort speelt komend seizoen voor Excelsior Rotterdam Vrouwen. De 20-jarige talentvolle aanvaller is afkomstig van…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij