Naomi Piqué vertrekt volgend seizoen naar PSV Vrouwen

23 maart 2023

Naomi Piqué maakt komend seizoen de overstap naar PSV Vrouwen. De 22-jarige speelster van onze vrouwenteam speelt sinds 2020 voor Excelsior en wist zich in deze periode goed te ontwikkelen. Met haar spel speelde zij zich in de kijker van PSV, waar zij haar handtekening heeft gezet onder een overeenkomst voor twee seizoenen.

Toen Naomi Piqué in 2020 de overstap maakte van de beloften van ADO Den Haag naar Excelsior Vrouwen had ze nog amper ervaring op eredivisieniveau. Ze begon als aanvaller, speelde sinds haar komst tot nu toe 60 wedstrijden in de Azerion Vrouwen Eredivisie werd een belangrijke speelster voor ons team. Dit seizoen maakte zij de overstap van aanvaller naar centrale verdediger. Tijdens haar periode in Rotterdam rondde ze bovendien haar studie bedrijfskunde af en in het kader daarvan liep ze haar stage op kantoor bij de Excelsior Foundation.

,,Naomi heeft zich enorm ontwikkeld in de drie seizoenen waarin ze voor ons speelde’’, stelt hoofd vrouwenvoetbal Nicole Deurholt. ,,Dat zij nu deze overstap kan maken is voor haar een beloning en voor ons een mooi compliment. Onder leiding van onze staf kunnen talentvolle, maar nog onervaren speelsters zich bij Excelsior ontwikkelen. Zowel op voetbalgebied, maar ook buiten het veld proberen we mee te denken over de combinatie met studie of werk. Wij zijn trots op het feit dat we een speelster afleveren aan een topclub en gunnen Naomi de overstap naar PSV van harte. Wij wensen haar veel succes in Eindhoven en tot die tijd zullen we gezamenlijk de komende wedstrijden gebruiken om het seizoen op een waardige manier af te sluiten.’’

Meer Nieuws

za 3 juni 2023

24 feiten over het seizoen 2022-2023 van Excelsior Rotterdam

Excelsior Rotterdam kan zich opmaken voor een 24ste seizoen in de Eredivisie. Daarom blikken we in…

Lees meer

vr 2 juni 2023

Wendy Balfoort tekent contract bij Excelsior Vrouwen

Wendy Balfoort speelt komend seizoen voor Excelsior Rotterdam Vrouwen. De 20-jarige talentvolle aanvaller is afkomstig van…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij