Van Dommelen Elektrotechniek Supporter van Excelsior Vrouwen

16 maart 2023

Van Dommelen Elektrotechniek sluit zich aan als Supporter van de Excelsior Rotterdam Vrouwen. Dit Rotterdamse bedrijf is al jaren trouw sponsor van Excelsior Rotterdam en wil ook de vrouwen van de club ondersteunen.

,,Als ouders van drie dochters vinden mijn man John en ik het belangrijk dat iedereen gelijk wordt behandeld en betaald’’, vertelt Monique van Dommelen over de beweegreden om Supporter te worden van onze vrouwen. ,,Wij vinden dat ieder meisje en elke vrouw zich welkom moet voelen om bij Excelsior te gaan voetballen en dat ook voor hen een carrière is weggelegd als prof. Het is belangrijk dat zij dezelfde kansen hebben en krijgen als jongens en mannen.’’

Dit laatste geldt volgens Monique overigens niet alleen voor de voetbalwereld: ,,In de hele samenleving verdient eenieder, ongeacht geslacht, etnische afkomst of seksuele voorkeur, gelijkwaardige kansen. We leven in één wereld en zijn er om elkaar te helpen. John en ik zijn dankbaar dat wij het zo goed hebben en op deze manier willen wij een steentje bijdragen aan een betere wereld voor iedereen.’’

Van Dommelen Elektrotechniek werd in 1957 opgericht in Rotterdam en John van Dommelen nam het hechte familiebedrijf ruim tien jaar geleden over van zijn vader. Van Dommelen verzorgt alles op het gebied van elektrotechniek, telematica en beveiliging. Monique en John zijn echte voetballiefhebbers en sinds jaren trouw sponsor van Excelsior. Het bedrijf verricht regelmatig werkzaamheden bij de club, zoals recent bij de verbouwing van de brasserie en de lounge.

Het gezin Van Dommelen was afgelopen vrijdag aanwezig bij de partnerbijeenkomst en de wedstrijd van Excelsior Vrouwen tegen Ajax: ,,Het was een heel leuke avond. De bijeenkomst was interessant en het was gezellig in het stadion. Leuk ook dat de tribune vol zat, dat verdienen die meiden ook. Ik vind het belangrijk dat Excelsior meisjes- en vrouwenvoetbal aanbiedt, want zoals Daphne Koster tijdens die bijeenkomst ook zei: als meisjes bij Ajax, Feyenoord of Excelsior willen voetballen, dan moet dat gewoon kunnen. Wij ondersteunen dat dan ook graag!’’

Meer Business nieuws

vr 9 februari 2024

Wedstrijdsponsor #EXCTWE: Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland

Ook Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland is zaterdag wedstrijdsponsor van onze thuiswedstrijd tegen FC Twente. Dit is…

Lees meer

do 8 februari 2024

Wedstrijdsponsor #EXCTWE: Deuren Service Nederland

Deuren Service Nederland is zaterdag wedstrijdsponsor van onze thuiswedstrijd tegen FC Twente (aftrap 18:45 uur). Eerder…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Vitesse

Eredivisie

Zondag 25 februari, 2024

12:15, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Fortuna Sittard vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 3 maart, 2024

16:45, Fortuna Sittard Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 10 maart, 2024

12:15, AFAS Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Vitesse

Eredivisie

Zondag 25 februari, 2024

12:15, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Fortuna Sittard vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 3 maart, 2024

16:45, Fortuna Sittard Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 10 maart, 2024

12:15, AFAS Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Vitesse

Eredivisie

Zondag 25 februari, 2024

12:15, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Fortuna Sittard vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 3 maart, 2024

16:45, Fortuna Sittard Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 10 maart, 2024

12:15, AFAS Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Vitesse

Eredivisie

Zondag 25 februari, 2024

12:15, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Fortuna Sittard vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 3 maart, 2024

16:45, Fortuna Sittard Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 10 maart, 2024

12:15, AFAS Stadion

Tickets