Wedstrijdsponsor #EXCCAM: Sprank Interieurprojecten

18 maart 2023

Sprank Interieurprojecten is zondag wedstrijdsponsor van de belangrijke thuiswedstrijd tegen SC Cambuur (aftrap 14:30 uur). Luc Scholten van dit in Rotterdam gevestigde bedrijf heeft alle vertrouwen in een goede afloop, hij rekent erop dat de spelers er zondag vol voor gaan.

,,Wij zijn de trotse wedstrijdsponsor’’, stelt Luc Scholten. ,,De wedstrijd tegen SC Cambuur is een kraker uit de kelder van de Eredivisie. Ik ben ervan overtuigd dat dit de eerste driepunter wordt sinds lange tijd. Dat vertrouwen moet er zijn, ook bij de spelers. Ze moeten met een over-mijn-lijk-mentaliteit het veld ingaan, zeker bij zo’n thuiswedstrijd. Ik geniet van het verzorgde voetbal dat Excelsior vaak laat zien, maar er moet ook geknokt worden. Je moet de tegenstander laten zien dat hier niets te halen valt.’’

Sprank Interieurprojecten heeft niet bewust voor het duel gekozen om wedstrijdsponsor te zijn, zo vertelt Scholten: ,,Het was op de openingsavond en alleen die wedstrijd stond nog open. Dannis de Redelijkheid zei toen: die wedstrijd is iets voor jullie. Dat hebben we toen gedaan. Niet bewust Excelsior – SC Cambuur dus, maar dat het nu zo’n belangrijk duel is worden, is wel mooi. Het gaat echt ergens om. Een kraker. De mensen die we hebben uitgenodigd vinden dat ook leuk. We hopen op vuurwerk.’’

Sprank Interieurprojecten ontwerpt en maakt werkomgevingen die beter werken. Het in Rotterdam gevestigde bedrijf sloot zich ruim een jaar geleden aan bij Excelsior Rotterdam en de Businessclub. ,,Het bevalt ons ontzettend goed’’, vertelt Scholten. ,,We vinden het heel leuk om voetbal te kijken, maar hebben inmiddels ook een leuke groep mensen leren kennen en doen met verschillende bedrijven zaken. Dat komt vooral doordat je elkaar in een leuke, informele sfeer leert kennen. Mensen maken een bedrijf uniek en als je vertrouwen in elkaar hebt, ben je eerder geneigd om met elkaar in zee te gaan. Daaruit zijn al verschillende leuke samenwerking ontstaan.’’

,,Wat ons ook aanspreekt, is de maatschappelijke betrokkenheid van Excelsior. Dat alles bij elkaar past bij wie wij als bedrijf willen zijn. Toen wij voor onszelf begonnen hebben we een aantal kernwaarden op een rij gezet, zoals leuk, fris, zuiver. Daaruit kwam uiteindelijk het woord sprankelend naar voren en dat hebben we afgekort tot Sprank. Wij passen als bedrijf bij wie Excelsior is, dat voelt goed. Ik merk ook dat ik het meer ben gaan volgen sinds we hier zitten. We zijn echt betrokken geraakt bij de club, zijn gegrepen door het familiegevoel bij Excelsior.’’

Los van dit alles moet er zondag gewonnen worden van SC Cambuur, benadrukt hij nog maar eens. De wedstrijdsponsor heeft daar alle vertrouwen in: ,,Dat moet je ook hebben, maar je moet daar wel naar handelen. We moeten er per se in willen blijven en dat ook uitstralen. De spelers moeten er tegen SC Cambuur vol voor gaan en hen het gevoel geven dat hier niets te halen valt. Ik was ooit bij Charlton Athletic FC en daar hangt in de spelerstunnel de slogan: ‘Talent is expected, effort is demanded’. En zo is het ook. Die inzet moet er zijn en dan heb ik er alle vertrouwen in dat het helemaal goedkomt.’’

Meer Business nieuws

do 1 juni 2023

Samen Business Doen: De Kreek Transport en In2Solar

De Excelsior Business Club. Voor veel ondernemers dé ideale plek om te netwerken en zaken te…

Lees meer

za 20 mei 2023

Wedstrijdsponsor #EXCFOR: Deuren Service Nederland

Deuren Service Nederland is zondag wedstrijdsponsor van ons laatste thuisduel van dit eredivisieseizoen. Ron Smit van…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij