Welkom bij Excelsior Rotterdam: NettStaff

23 maart 2023

Ook dit seizoen mogen wij een heleboel nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior Rotterdam. Op deze plek stellen wij deze partners aan jullie voor. Vandaag: NettStaff.

Het beste voor de werknemers
NettStaff hecht veel waarde aan het welzijn van haar medewerkers, vertelt Koen Homminga: ,,Zodra je bij NettStaff binnenstapt, maak je deel uit van de NettStaff-familie. Verbinding en persoonlijke betrokkenheid staan bij ons centraal. Wij ondersteunen onze opdrachtgevers met de inzet van elektro- en installatiemonteurs. Van Groningen tot Goes! Wij willen beste werkgever voor onze monteurs zijn, ze zijn namelijk onmisbaar. Wie z’n best doet op de werkvloer, verdient een bonusregeling en een vakantie in ons vakantiehuis in Friesland. Voor woon-werkverkeer krijgen medewerkers een auto van de zaak. Er is een gezellige maandelijkse borrel op één van de regiokantoren van NettStaff. Kortom: wij investeren graag in onze medewerkers!”

Gewoon doen
NettStaff kwam via een partner terecht bij Excelsior. ,,Vanaf de eerste wedstrijd hebben wij een goed gevoel bij de club. Niet alleen ons hoofdkantoor staat in Kralingen, ook woon ik er zelf. Maar onze stoelen zijn uiteraard juist ook beschikbaar voor onze medewerkers. Wij willen net dat beetje extra bieden en hen belonen voor het harde werk dat ze verrichten. Ook de kernwaarden van NettStaff komen sterk overeen met waar Excelsior voor staat. ,,Gewoon doen, lekker normaal blijven. Dit past bij Excelsior, een club waar je gewoon jezelf kan zijn.’’

Toekomst
Over de toekomst van zowel NettStaff en Excelsior hoeft Koen niet lang na te denken: ,,Wij willen binnen vijf jaar marktleider zijn in ons vakgebied door het zijn van de beste werkgever’’ Voor Excelsior hoopt hij uiteraard op handhaving: ,,Ik vind dat Excelsior in de Eredivisie hoort. ‘Doorgaan tot we winnen’ is één van onze andere kernwaarden en is op dit moment erg toepasselijk voor Excelsior.’’

Meer Business nieuws

do 1 juni 2023

Samen Business Doen: De Kreek Transport en In2Solar

De Excelsior Business Club. Voor veel ondernemers dé ideale plek om te netwerken en zaken te…

Lees meer

za 20 mei 2023

Wedstrijdsponsor #EXCFOR: Deuren Service Nederland

Deuren Service Nederland is zondag wedstrijdsponsor van ons laatste thuisduel van dit eredivisieseizoen. Ron Smit van…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij