Welkom bij Excelsior Rotterdam: NettStaff

23 maart 2023

Ook dit seizoen mogen wij een heleboel nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior Rotterdam. Op deze plek stellen wij deze partners aan jullie voor. Vandaag: NettStaff.

Het beste voor de werknemers
NettStaff hecht veel waarde aan het welzijn van haar medewerkers, vertelt Koen Homminga: ,,Zodra je bij NettStaff binnenstapt, maak je deel uit van de NettStaff-familie. Verbinding en persoonlijke betrokkenheid staan bij ons centraal. Wij ondersteunen onze opdrachtgevers met de inzet van elektro- en installatiemonteurs. Van Groningen tot Goes! Wij willen beste werkgever voor onze monteurs zijn, ze zijn namelijk onmisbaar. Wie z’n best doet op de werkvloer, verdient een bonusregeling en een vakantie in ons vakantiehuis in Friesland. Voor woon-werkverkeer krijgen medewerkers een auto van de zaak. Er is een gezellige maandelijkse borrel op één van de regiokantoren van NettStaff. Kortom: wij investeren graag in onze medewerkers!”

Gewoon doen
NettStaff kwam via een partner terecht bij Excelsior. ,,Vanaf de eerste wedstrijd hebben wij een goed gevoel bij de club. Niet alleen ons hoofdkantoor staat in Kralingen, ook woon ik er zelf. Maar onze stoelen zijn uiteraard juist ook beschikbaar voor onze medewerkers. Wij willen net dat beetje extra bieden en hen belonen voor het harde werk dat ze verrichten. Ook de kernwaarden van NettStaff komen sterk overeen met waar Excelsior voor staat. ,,Gewoon doen, lekker normaal blijven. Dit past bij Excelsior, een club waar je gewoon jezelf kan zijn.’’

Toekomst
Over de toekomst van zowel NettStaff en Excelsior hoeft Koen niet lang na te denken: ,,Wij willen binnen vijf jaar marktleider zijn in ons vakgebied door het zijn van de beste werkgever’’ Voor Excelsior hoopt hij uiteraard op handhaving: ,,Ik vind dat Excelsior in de Eredivisie hoort. ‘Doorgaan tot we winnen’ is één van onze andere kernwaarden en is op dit moment erg toepasselijk voor Excelsior.’’

Meer Business nieuws

di 11 juni 2024

JINC dankzij DSW Zorgverzekeraar op het shirt van Excelsior

JINC is dankzij DSW Zorgverzekeraar de nieuwe shirtsponsor van Excelsior Rotterdam voor de komende twee jaar.…

Lees meer

vr 7 juni 2024

Slotavond van EBC op hoofdveld van Excelsior

Ook de EBC het seizoen heeft het seizoen gisterenavond afgesloten met de traditionele slotavond op het…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij