Autocenter Van Leeuwen supporter van Excelsior Rotterdam Vrouwen

26 april 2023

Ook Autocenter Van Leeuwen heeft zich aangesloten als supporter van de Excelsior Rotterdam Vrouwen. Dit ruim 90 jaar oude autobedrijf is al jaren verbonden aan Excelsior Rotterdam en de Excelsior Foundation. Omdat eigenaar Rob den Boer het belangrijk vindt dat ook meiden op het hoogste niveau kunnen voetballen, steunt hij nu het vrouwenteam.

Rob den Boer was een van de 1500 toeschouwers die onze vrouwen afgelopen zondag zagen winnen van stadsgenoot Feyenoord. Een entourage die volgens hem stimulerend werkt: ,,Steun en exposure is voor die meiden heel belangrijk. Het is toch geweldig om voor zo veel mensen in het stadion te voetballen? Ik weet zeker dat ze daar van gaan groeien.’’

Dat steuntje in de rug verdienen de meiden van het eerste vrouwenteam volgens hem ook: ,,Tijdens een partnerbijeenkomst eerder dit jaar staken verschillende sponsors daarom hun vinger op om zich aan te sluiten als supporter en dat hebben wij ook gedaan. We doen al veel voor de club en ik vind het belangrijk om ook iets voor het vrouwenvoetbal te betekenen.’’

,,Vrouwenvoetbal geeft naar mijn idee een andere dimensie aan een vereniging’’, stelt Den Boer. ,,Bij de derby tegen Feyenoord hing een heel relaxte sfeer in het stadion. Ook was er erg veel jeugd aanwezig en dat vind ik leuk. Bij de mannen zie je niet vaak meer dat de kinderen na afloop op het veld mogen voetballen, maar bij de vrouwen was dat wel het geval. Ik denk ook dat een moderne voetbalclub niet meer om vrouwenvoetbal heen kan. Dat hoort er gewoon bij.’’

Dat Excelsior Rotterdam het vrouwenvoetbal steeds serieuzer neemt vindt hij ook belangrijk: ,,Het was hartstikke leuk dat die meiden van Feyenoord wonnen. Zoals gezegd stimuleert het gewoon als er meer belangstelling voor is vanuit de club, sponsors, media en supporters. De basis moet goed zijn en als sponsors kunnen wij bijdragen aan leuke extra’s, zoals een etentje, een kledingpakket of een trainingskamp. Want dat soort zaken is ook belangrijk voor een team om te kunnen presteren.’’

Meer Business nieuws

di 26 september 2023

711 komende twee jaar subsponsor van Excelsior

711 is met ingang van dit seizoen verbonden aan Excelsior Rotterdam. De aanbieder van online kansspelen…

Lees meer

do 21 september 2023

Vintus is dit seizoen mouwsponsor van Excelsior Vrouwen

Vintus is dit seizoen mouwsponsor van Excelsior Vrouwen. Dit Rotterdamse databedrijf is al enkele jaren als…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Sparta Rotterdam

Eredivisie

Zondag 1 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Vitesse vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 7 oktober, 2023

21:00, GelreDome

Tickets

Excelsior vs
PEC Zwolle

Eredivisie

Zondag 22 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Sparta Rotterdam

Eredivisie

Zondag 1 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Vitesse vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 7 oktober, 2023

21:00, GelreDome

Tickets

Excelsior vs
PEC Zwolle

Eredivisie

Zondag 22 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Sparta Rotterdam

Eredivisie

Zondag 1 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Vitesse vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 7 oktober, 2023

21:00, GelreDome

Tickets

Excelsior vs
PEC Zwolle

Eredivisie

Zondag 22 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Sparta Rotterdam

Eredivisie

Zondag 1 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Vitesse vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 7 oktober, 2023

21:00, GelreDome

Tickets

Excelsior vs
PEC Zwolle

Eredivisie

Zondag 22 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets