Autocenter Van Leeuwen supporter van Excelsior Rotterdam Vrouwen

26 april 2023

Ook Autocenter Van Leeuwen heeft zich aangesloten als supporter van de Excelsior Rotterdam Vrouwen. Dit ruim 90 jaar oude autobedrijf is al jaren verbonden aan Excelsior Rotterdam en de Excelsior Foundation. Omdat eigenaar Rob den Boer het belangrijk vindt dat ook meiden op het hoogste niveau kunnen voetballen, steunt hij nu het vrouwenteam.

Rob den Boer was een van de 1500 toeschouwers die onze vrouwen afgelopen zondag zagen winnen van stadsgenoot Feyenoord. Een entourage die volgens hem stimulerend werkt: ,,Steun en exposure is voor die meiden heel belangrijk. Het is toch geweldig om voor zo veel mensen in het stadion te voetballen? Ik weet zeker dat ze daar van gaan groeien.’’

Dat steuntje in de rug verdienen de meiden van het eerste vrouwenteam volgens hem ook: ,,Tijdens een partnerbijeenkomst eerder dit jaar staken verschillende sponsors daarom hun vinger op om zich aan te sluiten als supporter en dat hebben wij ook gedaan. We doen al veel voor de club en ik vind het belangrijk om ook iets voor het vrouwenvoetbal te betekenen.’’

,,Vrouwenvoetbal geeft naar mijn idee een andere dimensie aan een vereniging’’, stelt Den Boer. ,,Bij de derby tegen Feyenoord hing een heel relaxte sfeer in het stadion. Ook was er erg veel jeugd aanwezig en dat vind ik leuk. Bij de mannen zie je niet vaak meer dat de kinderen na afloop op het veld mogen voetballen, maar bij de vrouwen was dat wel het geval. Ik denk ook dat een moderne voetbalclub niet meer om vrouwenvoetbal heen kan. Dat hoort er gewoon bij.’’

Dat Excelsior Rotterdam het vrouwenvoetbal steeds serieuzer neemt vindt hij ook belangrijk: ,,Het was hartstikke leuk dat die meiden van Feyenoord wonnen. Zoals gezegd stimuleert het gewoon als er meer belangstelling voor is vanuit de club, sponsors, media en supporters. De basis moet goed zijn en als sponsors kunnen wij bijdragen aan leuke extra’s, zoals een etentje, een kledingpakket of een trainingskamp. Want dat soort zaken is ook belangrijk voor een team om te kunnen presteren.’’

Meer Business nieuws

do 1 juni 2023

Samen Business Doen: De Kreek Transport en In2Solar

De Excelsior Business Club. Voor veel ondernemers dé ideale plek om te netwerken en zaken te…

Lees meer

za 20 mei 2023

Wedstrijdsponsor #EXCFOR: Deuren Service Nederland

Deuren Service Nederland is zondag wedstrijdsponsor van ons laatste thuisduel van dit eredivisieseizoen. Ron Smit van…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij