VE Partners ambassadeur van Excelsior Vrouwen

4 april 2023

Value Enhancement Partners sluit zich aan als ambassadeur van Excelsior Vrouwen. Deze onafhankelijke investeringsmaatschappij vindt het belangrijk om het vrouwenvoetbal bij Excelsior Rotterdam te steunen en zo stappen te kunnen blijven zetten.

,,Als Excelsior waren we de eerste club in Rotterdam met een team in de Vrouwen Eredivisie. Daar zijn we nog steeds trots op’’, stelt Bob de Lange, naast mede-eigenaar van Value Enhancement Partners sinds 2017 ook voorzitter van Excelsior Rotterdam. ,,We moeten dit helaas doen met minimale middelen en omdat wij als Value Enhancement Partners vinden dat ook de vrouwen van Excelsior steun verdienen, hebben wij ons aangesloten als ambassadeur.’’

,,Als club willen wij jongens en meiden gelijke kansen bieden en als bedrijf vinden wij die gelijkwaardigheid ook belangrijk. Daarom dragen wij graag ons steentje bij. De meiden van het eerste vrouwenteam werken keihard, maar moeten dit helaas doen met minimale middelen. Zij bedrijven topsport, maar doen dit in combinatie met een opleiding of werk. Ook daarbij willen wij hen als club ondersteunen. Intussen hebben we ook meisjes in de jeugd en een beloftenteam en op al die gebieden willen we stappen blijven zetten.’’

Het is belangrijk dat daar middelen voor zijn en daarom vindt De Lange het goed dat steeds meer bedrijven zich aansluiten als partner van de vrouwenafdeling. ,,Om de ambities van de club waar te kunnen maken, zijn financiële middelen nodig. Wij vinden het belangrijk en leuk om een bijdrage te leveren en hopen uiteraard dat meer bedrijven dat gaan doen. Als Excelsior hebben we ook ambities met het vrouwenvoetbal. Het is fijn dat we met Nicole Deurholt iemand hebben die vol voor het vrouwenvoetbal gaat en zij verdient daarbij alle steun.’’

Meer Business nieuws

do 1 juni 2023

Samen Business Doen: De Kreek Transport en In2Solar

De Excelsior Business Club. Voor veel ondernemers dé ideale plek om te netwerken en zaken te…

Lees meer

za 20 mei 2023

Wedstrijdsponsor #EXCFOR: Deuren Service Nederland

Deuren Service Nederland is zondag wedstrijdsponsor van ons laatste thuisduel van dit eredivisieseizoen. Ron Smit van…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij