Wedstrijd- en balsponsors #EXCFEY: Resultaatgroep en Fortiflex

22 april 2023

Zondag staat de enige stadsderby van de Azerion Vrouwen Eredivisie op het programma tussen Excelsior Rotterdam en Feyenoord. De aftrap is om 12:15 uur en de wedstrijd- en balsponsors van deze derby zijn Fortiflex en Resultaatgroep (onderdeel van Actos Groep). Tim van der Neut (Fortiflex) en Dannis de Redelijkheid (Resultaatgroep) hopen op een driepunter voor de Kralingers.

,,Dit is natuurlijk altijd een bijzondere wedstrijd’’, stelt Dannis de Redelijkheid van Resultaatgroep. ,,Zo’n stadsderby, de enige op dit niveau in het vrouwenvoetbal, krijgt altijd meer aandacht van publiek en media. Er zitten ook meer mensen op de tribune dan normaal, dus dat is hartstikke leuk voor die meiden.’’

Het idee om wedstrijd- en balsponsor te worden van dit Rotterdamse onderonsje ontstond voor Dannis de Redelijkheid en Tim van der Neut tijdens het Footgolfevent van de Businessclub. Tim: ,,Wij waren echt onder de indruk van het enthousiasme van die meiden. Zij speelden mee in de teams en dat was hartstikke leuk. Ze waren sociaal, maakten met iedereen een praatje en waren oprecht geïnteresseerd.’’

Dannis: ,,Toen hoorden we ook wat die meiden er allemaal voor doen. Ze bedrijven echt topsport op het hoogste niveau, maar moeten dit wel combineren met school of werk. Daar kun je alleen maar veel respect voor hebben. Tijdens een partnerbijeenkomst voor aanvang van de wedstrijd tegen PSV Vrouwen waren er vervolgens verschillende ondernemers die hun hand opstaken om iets voor de vrouwen te willen doen.’’

Op de Footgolfdag hadden Fortiflex en Resultaatgroep (onderdeel van Actos Groep) al besloten dat zij samen wedstrijd- en balsponsor wilden zijn van de stadsderby. Beide bedrijven houden zich bezig met detachering op het gebied van IT. Tim: ,,Wij vonden het belangrijk om iets te kunnen betekenen voor die meiden en dan is dit natuurlijk een mooie wedstrijd om je naam aan te verbinden.’’

Beide heren vinden dat vrouwenvoetbal perfect past bij Excelsior. Dannis: ,,Dit jaar zijn op dat gebied ook enorme stappen gezet. De vrouwen zijn echt onderdeel geworden van de club, er sluiten steeds meer sponsors aan en het vrouwenvoetbal is steeds meer zichtbaar. Om de speelsters voor hun inzet te belonen, wilden wij een extra gebaar maken en dus nemen we de hele groep zondag mee uit eten. Dat doen wij in samenwerking met Cas Leenders en Jeffrey Jansen van 21 Pinchos.’’

Maar eerst staat zondag om 12:15 uur de stadsderby tegen Feyenoord op het programma. Dannis: ,,Een prachtig affiche en het is leuk dat de mannen op 7 mei ook nog thuis tegen Feyenoord spelen.’’ Tim: ,,Wat dat betreft kunnen die meiden zondag het goede voorbeeld geven. Dat zij drie punten pakken en dat de mannen dat op 7 mei nog eens kunnen overdoen.’’

Meer Business nieuws

di 11 juni 2024

JINC dankzij DSW Zorgverzekeraar op het shirt van Excelsior

JINC is dankzij DSW Zorgverzekeraar de nieuwe shirtsponsor van Excelsior Rotterdam voor de komende twee jaar.…

Lees meer

vr 7 juni 2024

Slotavond van EBC op hoofdveld van Excelsior

Ook de EBC het seizoen heeft het seizoen gisterenavond afgesloten met de traditionele slotavond op het…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij