Wedstrijdsponsor #EXCGAE: Een Veilig Gevoel

14 april 2023

Een Veilig Gevoel is wedstrijdsponsor van onze thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Mede-eigenaar Rick Ruisch is al meer dan 20 jaar als sponsor aan Excelsior Rotterdam verbonden en sinds 2015 is hij ook bestuurslid van de club. Met Een Veilig Gevoel is hij al jaren aan Excelsior verbonden. Het bedrijf is verantwoordelijk voor het cameratoezicht in ons stadion en sinds enkele maanden ook voor de narrowcasting in de Nsecure Lounge.

,,Een mooie pot, de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles’’, zo motiveert Rick Ruisch zijn keuze voor deze thuiswedstrijd. ,,Het is heel spannend in de laatste weken van de competitie en het duel tegen Go Ahead Eagles is natuurlijk superbelangrijk om punten te pakken. Eerder dit seizoen verloren we in Deventer, dus we hebben ook iets goed te maken. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat we de punten vanavond in Rotterdam houden en dat het ons gaat lukken om in de Eredivisie te blijven.’’

Ruisch komt al heel wat jaren bij Excelsior, was een tijdje voorzitter van de Businessclub en zit tegenwoordig dus in het bestuur van de club. Met Een Veilig Gevoel, in 2010 opgericht door Ruisch en Sander Zuijdam, is hij ook al heel wat jaren verbonden aan Excelsior. Een Veilig Gevoel is dé partner van ondernemers die hun bedrijf willen laten beveiligen door een gecertificeerd en deskundig beveiligingsbedrijf. Ondernemers nemen een totaalabonnement op veiligheid af, zonder investering, met vaste lage kosten per maand.

Sinds twee jaar biedt Een Veilig Gevoel nog een dienst aan: narrowcasting. ,,Het idee ontstond doordat ik vond dat er meer mogelijk moest zijn met de ‘confrontatiemonitor’, bewezen de meest effectieve manier om aan mogelijke slechtwillenden te laten zien dat je ze in beeld hebt. Maar zo’n scherm is tegelijkertijd ook waardeloos, omdat mensen die geen slechte bedoelingen hebben er niets aan hebben. Het is altijd onze wens geweest om daar narrowcasting aan toe te voegen.’’

Maar dat bestond nog niet en daarom is Een Veilig Gevoel dat zelf gaan ontwikkelen. Onder de bezielende leiding van Vishal Debipersad en Kristina Mouradian werd een mooi kindje geboren: EVG TV. ,,Ik kom veel in voetbalkantines en daar zie ik vaak grote schermen hangen. De informatie is echter vaak slecht vormgegeven en weinig actueel. Ook daar wilden wij iets aan doen. Wij zorgen er nu voor dat de content op de schermen altijd actueel is. Maar we raden altijd een mix aan met eigen content, waardoor EVG TV bij elke klant een eigen gezicht krijgt.’’

,,Het gaat hard met EVG TV’’, stelt Ruisch. ,,Veel verenigingen hebben schermen hangen, maar ook sportscholen, kappers, modezaken, musea, opslaglocaties en restaurants maken gebruik van EVG TV en dat maakt ons vanzelfsprekend trots. Wij zorgen er in samenwerking met de klant voor dat de content steeds up-to-date is. Belangrijk is ook dat clubs geen investering hoeven te doen, maar met 2 tot 3 sponsoren kun je het concept al kostendekkend maken. Sterker nog, bij menig club zien we al dat ze 1000 tot 1500 euro per maand verdienen met een scherm!’’

Sinds maart verzorgt EVG TV ook de narrowcasting in de Nsecure Lounge en de hal van ons stadion. In samenwerking met de marketingafdeling van Excelsior wordt elke (wedstrijd)dag een eigen programma aangeboden. Informatie over de wedstrijd van die dag wordt afgewisseld met video’s en foto’s van de club, quizvragen en de actuele aflevering van Excelsior Thuis. ,,Wij zijn er trots op dat we dit nu ook voor Excelsior mogen doen’’, besluit Ruisch.

Meer Business nieuws

do 1 juni 2023

Samen Business Doen: De Kreek Transport en In2Solar

De Excelsior Business Club. Voor veel ondernemers dé ideale plek om te netwerken en zaken te…

Lees meer

za 20 mei 2023

Wedstrijdsponsor #EXCFOR: Deuren Service Nederland

Deuren Service Nederland is zondag wedstrijdsponsor van ons laatste thuisduel van dit eredivisieseizoen. Ron Smit van…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij