Wedstrijdsponsor #EXCTWE: Promax IT

1 april 2023

Promax IT is wedstrijdsponsor van onze thuiswedstrijd tegen FC Twente. Judith Littel is sinds enkele jaren enthousiast sponsor van onze club en leeft fanatiek mee. Voor het duel tegen de Tukkers komt zij met enkele van haar collega’s en ze rekenen natuurlijk op een goed resultaat.

,,Ik vind het leuk om wedstrijdsponsor te zijn tegen FC Twente’’, vertelt Judith Littel. ,,De wedstrijden gingen enorm hard tijdens de openingsavond van de EBC, maar die tegen FC Twente was nog over en die hebben we toen genomen. Uit betrokkenheid, omdat we graag iets extra’s doen voor de club en zelf wat extra exposure hebben. We hebben als wedstrijdsponsor extra kaarten, gaan van tevoren een hapje eten en rekenen erop dat we een leuke avond hebben. We maken er een teamuitje van en het is lekker dat we als collega’s met elkaar nu gewoon een gezellige avond hebben. Een van de collega’s is ook nog jarig, dus de avond is voor ons sowieso al feestelijk.’’

,,Collega’s, maar ook klanten van ons, vinden het altijd heel erg leuk om mee te gaan naar Excelsior. Wij hebben als slogan ‘Doing business with friends’ en daar past dit ontzettend goed bij. Niet op een zakelijke manier tegenover elkaar aan tafel zitten, maar gezellig op de tribune of in de lounge met elkaar leuke dingen doen. De sfeer bij Excelsior is altijd goed en daarom komen wij graag. Daarbij spreekt het ons enorm aan dat Excelsior zich profileert als een ontwikkelplatform en enorm veel doet op maatschappelijk gebied. Excelsior is een club met een bescheiden budget, maar investeert wel in vrouwenvoetbal en maatschappelijke projecten. Dat vind ik mooi en vooral ook belangrijk. De normen en waarden van de club passen bij Promax.’’

Promax is een allround dienstverlener op het gebied van cloud services, security diensten en oplossingen op het gebied van artificial intelligence. Het bedrijf is onder meer verantwoordelijk voor de chatbot op onze website. Onze virtual assistant Woutje Stein beantwoordt via de website snel de meest voorkomende vragen van bezoekers.

Intussen is Judith ook echt fanatiek geworden als ze op de tribune zit: ,,Als Excelsior verliest, dan ben ik de eerste tien minuten na de wedstrijd niet zo gezellig. Dan moet ik echt even bijkomen, haha. Vooral als er echt wel kansen waren om te winnen of gelijk te spelen. Momenteel krijg ik soms een beetje buikpijn van de spanning als ik zie hoe Excelsior er voorstaat. Toch heb ik er vertrouwen in dat we ook volgend seizoen nog in de Eredivisie spelen. Dan zou het lekker zijn als tegen FC Twente een goed resultaat kan worden behaald. Natuurlijk zal dat lastig worden, maar ik heb er vertrouwen in dat een gelijkspel moet kunnen. Dat zou tegen FC Twente een prima resultaat zijn.’’

Meer Business nieuws

do 1 juni 2023

Samen Business Doen: De Kreek Transport en In2Solar

De Excelsior Business Club. Voor veel ondernemers dé ideale plek om te netwerken en zaken te…

Lees meer

za 20 mei 2023

Wedstrijdsponsor #EXCFOR: Deuren Service Nederland

Deuren Service Nederland is zondag wedstrijdsponsor van ons laatste thuisduel van dit eredivisieseizoen. Ron Smit van…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij