Heerlijke middag in ons Van Donge & De Roo Stadion

22 mei 2023

Wat een heerlijke middag beleefden we afgelopen zondag in ons Van Donge & De Roo Stadion. De tribunes zaten vol, de stemming was meer dan goed (ook bij de meegereisde supporters uit Limburg) en dankzij onze 3-0 overwinning op Fortuna Sittard en de winst van Feyenoord tegen FC Emmen, mogen wij ons opmaken voor nog een seizoen in de Eredivisie. En dat één speelronde voor het einde van de competitie. Een geweldige prestatie en dat wilden we met z’n allen weten. Er barstte een heerlijk feest los op ons veld. Hieronder kun je deze middag herbeleven met foto’s van onze huisfotograaf Herman Dingler.

Meer Nieuws

za 3 juni 2023

24 feiten over het seizoen 2022-2023 van Excelsior Rotterdam

Excelsior Rotterdam kan zich opmaken voor een 24ste seizoen in de Eredivisie. Daarom blikken we in…

Lees meer

vr 2 juni 2023

Wendy Balfoort tekent contract bij Excelsior Vrouwen

Wendy Balfoort speelt komend seizoen voor Excelsior Rotterdam Vrouwen. De 20-jarige talentvolle aanvaller is afkomstig van…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij