Jaap van Drunen nog een keer op bezoek bij Excelsior

23 mei 2023

Jaap van Drunen kwam op zijn vierde voor het eerst met zijn vader bij Excelsior Rotterdam. Later werd hij zelf lid, voetbalde jarenlang voor de club en was daarna tot 2019 zeer actief als vrijwilliger. Hij was onder meer betrokken bij het inzamelen van oud papier en verrichtte allerlei klussen in en rond het stadion. In 2019 moest hij vanwege zijn gezondheid op 87-jarige leeftijd afscheid nemen als vrijwilliger.

Bijna vier jaar later wilde hij nog één keer het terrein van zijn geliefde club bezoeken. Afgelopen vrijdag was het zo ver. Met Stichting Ambulance Wens kon Jaap nog een keer langskomen bij Excelsior Rotterdam. Hij ontmoette veel oude bekenden, nam een kijkje in het stadion en ging vanzelfsprekend ook langs zijn geliefde oud papiercontainer. Een bijzondere en ontroerende middag zowel voor Jaap en zijn familie als voor de club.

Over Stichting Ambulance Wens
Stichting Ambulance Wens Nederland, dat dit seizoen dankzij onze hoofdsponsor DSW Zorgverzekeraar op de shirts van ons eerste elftal staat, vervult dagelijks de laatste wensen van immobiele patiënten met behulp van speciaal daarvoor ontwikkelde ambulances. Sinds 2007 werden ruim 19.000 wensen vervuld. Heb jij een wensaanvraag voor iemand? Aanmelden kan via de website van Stichting Ambulance Wens Nederland.

Meer Nieuws

za 3 juni 2023

24 feiten over het seizoen 2022-2023 van Excelsior Rotterdam

Excelsior Rotterdam kan zich opmaken voor een 24ste seizoen in de Eredivisie. Daarom blikken we in…

Lees meer

vr 2 juni 2023

Wendy Balfoort tekent contract bij Excelsior Vrouwen

Wendy Balfoort speelt komend seizoen voor Excelsior Rotterdam Vrouwen. De 20-jarige talentvolle aanvaller is afkomstig van…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij