PiXel Real Estate aangesloten als supporter van Excelsior Vrouwen

4 mei 2023

PiXel Real Estate heeft zich aangesloten als supporter van de Excelsior Vrouwen. Deze Rotterdamse investeringsmaatschappij wil op deze manier een steentje bijdragen aan de ontwikkeling van het vrouwenvoetbal bij Excelsior Rotterdam.

,,Ik kom al jarenlang bij Excelsior Rotterdam en ik draag ook het vrouwenvoetbal een warm hart toe’’, stelt Eric Verwey van PiXel Real Estate. ,,Ik vind het heel belangrijk om het vrouwenvoetbal bij onze club te ondersteunen, zodat het zich steeds verder kan ontwikkelen. Ik hoop dat het over een aantal jaar nog groter en beter is.’’

Verwey, die niet alleen sponsor is van de club maar ook voorzitter van de Excelsior Foundation, vindt het belangrijk dat elke doelgroep bij Excelsior een kans krijgt: ,,Of dat nou mannen, vrouwen of G-voetballers zijn, iedereen moet hier kunnen voetballen. Ieder mens moet gelijke kansen hebben en ik vind het belangrijk dat wij daar als club ook voor staan.’’

Om dat mogelijk te maken, roept hij iedereen op daaraan een bijdrage te leveren: ,,Iedereen zou dit soort initiatieven moeten ondersteunen en ambassadeur zijn. Of dat nou voor het vrouwenvoetbal is, de jeugd of het G-voetbal. Wij dragen graag ons steentje bij en hopen dat meer bedrijven ons voorbeeld zullen volgen.’’

Meer Business nieuws

do 1 juni 2023

Samen Business Doen: De Kreek Transport en In2Solar

De Excelsior Business Club. Voor veel ondernemers dé ideale plek om te netwerken en zaken te…

Lees meer

za 20 mei 2023

Wedstrijdsponsor #EXCFOR: Deuren Service Nederland

Deuren Service Nederland is zondag wedstrijdsponsor van ons laatste thuisduel van dit eredivisieseizoen. Ron Smit van…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij