Welkom bij Excelsior: Knowify

25 juli 2023

We spelen dit jaar weer in de Eredivisie. En ook voor dit nieuwe seizoen mogen wij weer verschillende nieuwe bedrijven verwelkomen binnen onze Businessclub. Op deze plek stellen wij de nieuwe partners van Excelsior Rotterdam aan jullie voor. Vandaag Knowify.

Start-up
Berend Boshouwers is aan het begin van dit jaar zijn eigen bedrijf gestart. Hij vertelt hoe Knowify tot stand is gekomen: ,,Als student had ik een bijbaan bij een bedrijf dat marktonderzoek deed naar IT-afdelingen. Daar kwam ik in aanraking met Microsoft Power BI als opkomende trend en ik wilde daar meer over te weten komen. In de avonduren ben ik een training gestart en vanuit mijn studie ben ik dat vervolgens bij bedrijven gaan implementeren. Met Knowify helpen wij CEO’s, CFO’s, managers en DGA’s met het inzichtelijk maken van data die zij verzamelen. Zij kunnen die inzichten vervolgens gebruiken om strategische beslissingen te nemen. Daarmee optimaliseren we bedrijfsprocessen en kunnen ondernemers bepaalde strategische keuzes verantwoorden op basis van feiten in plaats van op een onderbuikgevoel.’’

Meerwaarde
,,Doordat ik bedrijfskunde heb gestudeerd, benaderen wij vraagstukken vanuit de bedrijfskunde”, vertelt Boshouwers over waarin Knowify zich onderscheidt. ,,Wij focussen ons niet suf op de techniek die we leveren, maar kijken juist naar de processen en waarmee de mensen binnen een organisatie geholpen kunnen worden. Veel van onze ‘concullega’s’ zijn vooral gefocust op de techniek, maar wij focussen ons juist ook op de meerwaarde die we kunnen leveren voor de bedrijfsprocessen. Soms betekent dat ook dat we dingen net even anders doen, maar waar een bedrijf wel erg mee geholpen is. Dan zetten wij net die extra stap om te kijken wat nodig is.’’

Netwerk
Knowify sluit zich voor komend seizoen aan bij de Young Business Club van Excelsior Rotterdam. ,,Via één van mijn eerste klanten en gewaardeerd partner waar we nog steeds veel mee samenwerken – STONE – ben ik bij Excelsior terecht komen. Peter Caljé (algemeen directeur STONE) heeft mij verteld over de Businessclub en hij heeft mij meegenomen naar een wedstrijd. De YBC is een mooie lokale netwerkclub voor jonge ondernemers. Ik breid mijn netwerk graag uit en helemaal als dat gebeurt via sport.’’ Boshouwers kijkt het meest uit naar de verhalen van andere ondernemers: ,,Het lijkt me fijn om met andere ondernemers te kunnen sparren over hoe zij de start van hun bedrijf hebben aangepakt, want dat is de fase waarin ik nu met het bedrijf zit. Uiteindelijk hoop ik dat ik zo veel mogelijk bedrijven kan helpen met de diensten die wij leveren, zodat zij met behulp van data hun werk nóg een beetje beter kunnen doen!’’

Meer Business nieuws

za 30 september 2023

Wedstrijdsponsor #EXCSPA: Van Donge & De Roo

Van Donge & De Roo, ook wel bekend is DR Group, is zondag wedstrijdsponsor van onze…

Lees meer

do 28 september 2023

Geslaagde Footgolfevent van Excelsior Business Club

Op Golfbaan Seve vond woensdag onze jaarlijkse footgolfdag plaats. Ook deze editie was weer een groot…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij

Aankomende wedstrijden

Vitesse vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 7 oktober, 2023

21:00, GelreDome

Tickets

Excelsior vs
PEC Zwolle

Eredivisie

Zondag 22 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

FC Volendam vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 29 oktober, 2023

14:30, Kras Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Vitesse vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 7 oktober, 2023

21:00, GelreDome

Tickets

Excelsior vs
PEC Zwolle

Eredivisie

Zondag 22 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

FC Volendam vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 29 oktober, 2023

14:30, Kras Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Vitesse vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 7 oktober, 2023

21:00, GelreDome

Tickets

Excelsior vs
PEC Zwolle

Eredivisie

Zondag 22 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

FC Volendam vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 29 oktober, 2023

14:30, Kras Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Vitesse vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 7 oktober, 2023

21:00, GelreDome

Tickets

Excelsior vs
PEC Zwolle

Eredivisie

Zondag 22 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

FC Volendam vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 29 oktober, 2023

14:30, Kras Stadion

Tickets