Heineken nieuwe bierpartner van Excelsior Rotterdam

18 augustus 2023

Heineken is de aankomende vijf jaar nieuwe bierpartner van Excelsior Rotterdam. Het bier van Heineken wordt vanaf de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen, op zaterdag 19 augustus tegen Ajax, in het Van Donge & De Roo Stadion geschonken. Met deze samenwerking wil Excelsior de ervaring voor de bezoekers verbeteren. Naast dat er bier van de brouwer geschonken gaat worden, wordt ook gezamenlijk het Fanplein aangepakt om supporters een nog mooiere wedstrijdbeleving te bieden.

Sander Fischer, manager Sponsoring & Sales van Excelsior Rotterdam: ,,Bij Excelsior zijn we steeds bezig met het verbeteren van de wedstrijdbeleving. We vinden het belangrijk dat onze bezoekers zich thuis voelen en ook na de wedstrijd graag willen blijven hangen. Met een mooi aanbod van food & drinks bieden we ze daarom een complete middag of avond bij Excelsior. Heineken als nieuwe schenkpartner past wat ons betreft perfect in dat verhaal. Zij brengen al 150 jaar gezelligheid en dat voegen wij daarom graag toe aan ons stadion.’’


Rob Poortier (Heineken), Lenny Spermon (Excelsior Events), Remco Witberg (Excelsior Events), Rob Candeias (Heineken) en Sander Fischer (Excelsior Rotterdam).

Rob Poortier, National Account Manager Heineken Nederland: ,,Bij een voetbalwedstrijd denk je al snel aan een biertje, maar we vinden het bij Heineken belangrijk dat je altijd een keuze hebt. Daarom schenken we ook Heineken 0.0. Daarnaast zijn we ontzettend blij met deze nieuwe samenwerking tussen Excelsior Rotterdam en Heineken, waarbij we de rijke historie van Rotterdam en Heineken zullen samenbrengen. We vinden Excelsior Rotterdam een heel mooie professionele club en hebben zin om de aankomende vijf jaar niet alleen ons bier te schenken, maar ook met elkaar de beleving aan de bezoekers van de thuiswedstrijden van de club te geven.’’

Remco Witberg, director creation & operations van Excelsior Events: ,,Wij hebben afgelopen seizoen al flinke stappen gezet met onze horeca en dat blijven we doen. Wij willen de beste kwaliteit leveren en als je denkt aan bier dan komt als vanzelf de naam Heineken naar voren. Dit biermerk is wereldwijd bekend en geliefd. Nadat dat wij eerder zelf de Nsecure Lounge al hebben verbouwd, pakken wij nu samen met Heineken het Fanplein aan om ook de supporters daar een geweldige beleving te kunnen bieden, zodat ze voor en na de wedstrijd gezellig met elkaar kunnen vertoeven onder het genot van een hapje en drankje.’’

Meer Business nieuws

za 30 september 2023

Wedstrijdsponsor #EXCSPA: Van Donge & De Roo

Van Donge & De Roo, ook wel bekend is DR Group, is zondag wedstrijdsponsor van onze…

Lees meer

do 28 september 2023

Geslaagde Footgolfevent van Excelsior Business Club

Op Golfbaan Seve vond woensdag onze jaarlijkse footgolfdag plaats. Ook deze editie was weer een groot…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij

Aankomende wedstrijden

Vitesse vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 7 oktober, 2023

21:00, GelreDome

Tickets

Excelsior vs
PEC Zwolle

Eredivisie

Zondag 22 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

FC Volendam vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 29 oktober, 2023

14:30, Kras Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Vitesse vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 7 oktober, 2023

21:00, GelreDome

Tickets

Excelsior vs
PEC Zwolle

Eredivisie

Zondag 22 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

FC Volendam vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 29 oktober, 2023

14:30, Kras Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Vitesse vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 7 oktober, 2023

21:00, GelreDome

Tickets

Excelsior vs
PEC Zwolle

Eredivisie

Zondag 22 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

FC Volendam vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 29 oktober, 2023

14:30, Kras Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Vitesse vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 7 oktober, 2023

21:00, GelreDome

Tickets

Excelsior vs
PEC Zwolle

Eredivisie

Zondag 22 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

FC Volendam vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 29 oktober, 2023

14:30, Kras Stadion

Tickets