Wedstrijdsponsor kijkt tevreden terug op #EXCAJA

22 augustus 2023

De eerste thuiswedstrijd van dit nieuwe seizoen tegen Ajax eindigde in een verrassend en verdiend gelijkspel. Na een achterstand knokte Excelsior zich kort na rust naar een 2-1 voorsprong. De Amsterdammers kwamen daarna nog wel op gelijk hoogte, maar het bleef bij 2-2. ZHL Co-packing was zaterdag de eerste wedstrijdsponsor van dit seizoen en Hans Spiering genoot van een heerlijke middag in het sfeervolle Van Donge & De Roo Stadion.

,,We hebben echt een heel leuke middag gehad’’, kijkt Spiering terug op zaterdag. ,,Vrijdag besloten we het wedstrijdarrangement af te nemen en het was echt perfect. We zijn eerst gaan lunchen in de brasserie, daarna hadden we in de lounge een eigen tafel en we hadden prima plaatsen op de tribune. Wat wij ook mooi vonden was dat onze naam een aantal keer voorbijkwam op de LED-boarding. Wij zijn een klein familiebedrijf en als je dan je naam op de boarding ziet in een eredivisiestadion is dat gewoon hartstikke leuk.’’

ZHL Co-packing is een echt familiebedrijf, dat is gevestigd in Oud Gastel en Roosendaal. ZHL is een dienstverlenende organisatie, die werkt in opdracht van klanten. Meer dan 1500 verschillende producten in vloeibare en poedervorm verlaten jaarlijks het terrein van dit bedrijf waar zo’n 25 personen werkzaam zijn. De vloeistoffen en poeders die ZHL verwerkt, variëren van een glijmiddel voor kettingen tot lampenolie. Van barbecuereiniger tot gewasbeschermingsmiddelen. En van kleurstof voor diesel tot bouwproducten, zoals impregneermiddel en egalisatiemateriaal.

,,Het gaat goed met ons bedrijf en dan vinden wij het leuk om af en toe dit soort dingen te doen’’, zegt Hans Spiering over het wedstrijdsponsorschap tegen Ajax. ,,Wij hebben ook weleens iets voor de Excelsior Foundation gedaan en ook dat vinden we leuk. We zijn nu een aantal jaar aangesloten bij Excelsior en dat bevalt ons prima. Het is hier overzichtelijk en gezellig, je parkeert voor deur en het all-in arrangement boven vind ik perfect. Heerlijke hapjes en drankjes, dat vind ik echt wel uniek. Wij vinden het heel erg fijn om bij Excelsior te komen.’’

ZHL Co-packing kwam via een van zijn leveranciers, Wihamij palletindustrie, bij de Kralingse club terecht. ,,Zij hadden al stoelen en vroegen of we een keer mee wilden gaan. Vervolgens hebben we zelf Business-stoelen genomen en dat bevalt zoals gezegd goed. Ook op het veld gaat het voor de wind en ik heb er alle vertrouwen in dat Excelsior ook dit jaar in de Eredivisie gaat blijven. Ik vind Marinus Dijkhuizen een goede trainer en dat zie je ook terug op het veld. Ik verwacht daarom dat het weer een mooi seizoen gaat worden.’’

Meer Business nieuws

za 30 september 2023

Wedstrijdsponsor #EXCSPA: Van Donge & De Roo

Van Donge & De Roo, ook wel bekend is DR Group, is zondag wedstrijdsponsor van onze…

Lees meer

do 28 september 2023

Geslaagde Footgolfevent van Excelsior Business Club

Op Golfbaan Seve vond woensdag onze jaarlijkse footgolfdag plaats. Ook deze editie was weer een groot…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij

Aankomende wedstrijden

Vitesse vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 7 oktober, 2023

21:00, GelreDome

Tickets

Excelsior vs
PEC Zwolle

Eredivisie

Zondag 22 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

FC Volendam vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 29 oktober, 2023

14:30, Kras Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Vitesse vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 7 oktober, 2023

21:00, GelreDome

Tickets

Excelsior vs
PEC Zwolle

Eredivisie

Zondag 22 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

FC Volendam vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 29 oktober, 2023

14:30, Kras Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Vitesse vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 7 oktober, 2023

21:00, GelreDome

Tickets

Excelsior vs
PEC Zwolle

Eredivisie

Zondag 22 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

FC Volendam vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 29 oktober, 2023

14:30, Kras Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Vitesse vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 7 oktober, 2023

21:00, GelreDome

Tickets

Excelsior vs
PEC Zwolle

Eredivisie

Zondag 22 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

FC Volendam vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 29 oktober, 2023

14:30, Kras Stadion

Tickets