Welkom bij Excelsior: Affor Analytics

15 augustus 2023

We spelen dit jaar weer in de Eredivisie. Ook in dit seizoen mogen wij weer verschillende nieuwe bedrijven verwelkomen binnen onze Businessclub. Op deze plek stellen wij onze nieuwe partners voor. Vandaag Affor Analytics.

Systematisch beleggen
,,Affor Analytics bestaat nog niet zo lang, maar het komt voor uit een ander bedrijf dat wel al langer bestaat; Maashaven CT’’, vertelt Koen Ripping van Affor Analytics. ,,Wij beleggen geld op een systematische manier. Dat betekent dat dit zo veel mogelijk geautomatiseerd verloopt. We bekijken via een door ons ontwikkeld algoritme welke aandelen interessant zijn. In het geval van ons eerste fonds beleggen we vooral in Amerikaanse aandelen. Wij beleggen geld van vermogende particulieren of geïnformeerde beleggers, zoals pensioenfondsen, verzekeraars of family offices. Op termijn willen we deze manier van beleggen aan iedereen aanbieden, maar daarvoor zijn wij nu nog te klein.’’

Gezellige club
Koen Ripping is een echte voetbaliefhebber, die eerder al een paar keer bij een wedstrijd van Excelsior Rotterdam was geweest: ,,Ik wist dus dat het een gezellige club is. Toen we het idee hadden om ons netwerk te verbreden, ben ik op zoek gegaan naar een medium om dat voor elkaar te krijgen. Ik had van vrienden en bekenden gehoord dat de Businessclub van Excelsior daar zeer geschikt voor is. Ik hoorde ook van de Young Business Club en die sluit erg aan bij wat wij willen. Wij willen op deze manier kijken of dit iets voor ons is om daarna wellicht de stap te maken naar de ‘grote’ Businessclub.’’

Netwerk verbreden
De belangrijkste doelen van Ripping en zijn compagnon Jasper Kousen: ,,Met andere ondernemers in contact komen en horen over hun ideeën en hoe hun traject is gelopen. Als daar op de lange termijn klanten uit zouden voortkomen, zou dat helemaal mooi zijn. Maar in eerste instantie willen we ons netwerk verbreden. We zullen de thuiswedstrijden onderling verdelen om zo vaak mogelijk aanwezig te zijn en daarnaast hebben we er uiteraard veel zin in om de events van de Young Business Club bezoeken.’’

Meer Business nieuws

za 30 september 2023

Wedstrijdsponsor #EXCSPA: Van Donge & De Roo

Van Donge & De Roo, ook wel bekend is DR Group, is zondag wedstrijdsponsor van onze…

Lees meer

do 28 september 2023

Geslaagde Footgolfevent van Excelsior Business Club

Op Golfbaan Seve vond woensdag onze jaarlijkse footgolfdag plaats. Ook deze editie was weer een groot…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij

Aankomende wedstrijden

Vitesse vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 7 oktober, 2023

21:00, GelreDome

Tickets

Excelsior vs
PEC Zwolle

Eredivisie

Zondag 22 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

FC Volendam vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 29 oktober, 2023

14:30, Kras Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Vitesse vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 7 oktober, 2023

21:00, GelreDome

Tickets

Excelsior vs
PEC Zwolle

Eredivisie

Zondag 22 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

FC Volendam vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 29 oktober, 2023

14:30, Kras Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Vitesse vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 7 oktober, 2023

21:00, GelreDome

Tickets

Excelsior vs
PEC Zwolle

Eredivisie

Zondag 22 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

FC Volendam vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 29 oktober, 2023

14:30, Kras Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Vitesse vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 7 oktober, 2023

21:00, GelreDome

Tickets

Excelsior vs
PEC Zwolle

Eredivisie

Zondag 22 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

FC Volendam vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 29 oktober, 2023

14:30, Kras Stadion

Tickets