Welkom bij Excelsior Rotterdam: Olfit

8 augustus 2023

We spelen dit jaar weer in de Eredivisie. Ook voor dit nieuwe seizoen mogen wij weer verschillende nieuwe bedrijven verwelkomen binnen onze Businessclub. Op deze plek stellen wij onze nieuwe partners voor. Vandaag Olfit.

Compressiekousen
Olfit is de webshop van Olmed, dat al meer dan 50 jaar een toonaangevende leverancier is van therapeutisch elastische kousen. Op Olfit vind je producten die je energiek en gezond houden, zoals compressiekousen, sportcompressiekousen, reiskousen, aantrekhulpmiddelen, braces en inlegzolen. Omdat het dragen van compressiekousen helpt bij het bestrijden en voorkomen van gezondheidsklachten op de werkvloer, werkt Olfit samen met bedrijven onder de noemer Olfit Professional.

Voetbal en netwerken
,,We zijn aangesloten bij de Businessclub van Excelsior om in contact te komen met andere ondernemers’’, vertelt Roan Oldekamp van Olfit. ,,Juist ook omdat we ons met Olfit Professional richten op bedrijven. Daarnaast wilde ik me voor mijn persoonlijke ontwikkeling aansluiten bij een netwerkclub. Ik ben vervolgens op zoek gegaan en kwam uit bij Excelsior. Vanwege de netwerkmogelijkheden die de club biedt, maar ook vanwege het voetbal. Ik ben een voetballiefhebber en ga graag naar het stadion, waaronder naar Excelsior. Zeker omdat ik zelf in Kralingen woon, op een paar minuten rijden van het stadion.’’

Linkerrijtje
Het bedrijf Olmed werd ooit opgestart door zijn opa en zijn vader nam het bedrijf over en voegde er de webshop Olfit aan toe. Sinds enkele jaren werkt ook Roan in het bedrijf. ,,Dat bevalt me prima en ik wil mezelf blijven ontwikkelen. Daarom kijk ik uit naar het seizoen van de Excelsior Business Club om daar zo veel mogelijk mensen te leren kennen en daar voor het bedrijf wellicht business uit te halen. Daarnaast heb ik ook veel zin het voetbalseizoen. Ik hoop natuurlijk op het linkerrijtje, maar een positie rond plek 13, 14 in de Eredivisie zou voor Excelsior al geweldig zijn.’’

Meer Business nieuws

di 11 juni 2024

JINC dankzij DSW Zorgverzekeraar op het shirt van Excelsior

JINC is dankzij DSW Zorgverzekeraar de nieuwe shirtsponsor van Excelsior Rotterdam voor de komende twee jaar.…

Lees meer

vr 7 juni 2024

Slotavond van EBC op hoofdveld van Excelsior

Ook de EBC het seizoen heeft het seizoen gisterenavond afgesloten met de traditionele slotavond op het…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij