Welkom bij Excelsior: SluisWest Advocaten

30 augustus 2023

Ook in dit seizoen mogen wij weer verschillende nieuwe bedrijven verwelkomen binnen onze Businessclub. Op deze plek stellen wij onze nieuwe partners voor. Vandaag: SluisWest Advocaten.

Wens
In januari 2023 sloegen Cornelis van der Sluis en Mark West de handen ineen en richtten SluisWest Advocaten op. ,,We kennen elkaar al van een vorig kantoor en hebben altijd contact gehouden. We zijn ons eigen kantoor begonnen omdat we geloven dat we het anders, beter en leuker kunnen”, vertelt Van der Sluis. ,,Onze focus ligt op alle juridische kwesties waar de overheid een rol bij heeft, het bestuursrecht. Dit heeft op veel sectoren een grote invloed, denk aan vastgoedgerelateerde uitdagingen. Daar kunnen we echt van meerwaarde zijn. Maar ook handhaving van milieuregelgeving (omgevingswet) of arbeidsomstandighedenwetgeving hebben onze bijzondere aandacht. Veel wat we doen ligt ook op het grensvlak van het civiele recht en het bestuursrecht”, vult West aan.

Betrokkenheid
Van der Sluis: ,,Samen hebben we meer dan 20 jaar ervaring in het vak. Je hebt het gevoel dat veel advocaten op een bepaalde manier en in een bepaalde structuur hun vak invullen. Wij geloven dat je dat ook anders kan doen, met elkaar, als team. De secretaresse is net zo belangrijk als de partner en dat willen we laten doorklinken in alles wat we doen.” Na een paar maanden ervaren de heren nog een uitdaging in het vinden van passend personeel. West licht toe: ,,Er ligt veel werk, dus we zoeken nog mensen. Maar die moeten wel passen in onze cultuur en sfeer. Je komt in een klein team terecht, dus dat moet wel klikken. Wij zoeken mensen die zich aangesproken voelen door onze aanpak qua betrokkenheid en bevlogenheid. Je moet intrinsiek gemotiveerd zijn om ‘hard te gaan’ voor je klanten.”

Match
Nadat de verhalen over de Businessclub van Excelsior Rotterdam SluisWest bereikt hadden, besloten zij zich aan te sluiten bij de club. ,,De echte reden is dat voetbal een passie van ons beiden is en Rotterdam ook. We zijn een echt Rotterdams kantoor, maar wel met een landelijke praktijk. We combineren onze zakelijke passies graag met onze andere passies, dus dat is al een goede match. Daarnaast is het een mooie voedingsbodem voor langdurige relaties.” West vertelt over de connectie tussen hun bedrijf en de Businessclub: ,,De manier waarop wij spreken en acteren in onze dossiers sluit volledig aan bij Excelsior. We hebben het gevoel dat de actieve Businessclub hier en de laagdrempeligheid in de omgang helemaal matcht met hoe wij onze contacten aan gaan.”

Meer Business nieuws

di 11 juni 2024

JINC dankzij DSW Zorgverzekeraar op het shirt van Excelsior

JINC is dankzij DSW Zorgverzekeraar de nieuwe shirtsponsor van Excelsior Rotterdam voor de komende twee jaar.…

Lees meer

vr 7 juni 2024

Slotavond van EBC op hoofdveld van Excelsior

Ook de EBC het seizoen heeft het seizoen gisterenavond afgesloten met de traditionele slotavond op het…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij