Belisol Gouda tekent tot 2025 als partner van Excelsior

7 september 2023

Belisol Gouda heeft zich tot 2025 verbonden als partner aan Excelsior Rotterdam. Sorub Gaind speelde ooit in de jeugd van Excelsior en kwam vorig jaar via een Businessclublid bij een thuiswedstrijd kijken. Hij besloot zich direct aan te sluiten, wordt nu partner en gaat zich tevens inzetten voor de Excelsior Foundation.

Trouwe partner
Sander Fischer, manager sponsoring & sales van Excelsior Rotterdam: ,,Belisol heeft zich vorig jaar aangesloten bij onze Businessclub en is in korte tijd uitgegroeid tot een trouwe partner, die met verschillende businessclubleden zaken doet. Ondanks dat Belisol nog maar kort was aangesloten, konden ook wij een beroep op hen doen voor nieuwe deuren in de lounge. Het sponsorpakket van Belisol is voor de komende twee seizoenen uitgebreid, waardoor we het bedrijf nu official partner van Excelsior Rotterdam mogen noemen en daar zijn wij ontzettend trots op.’’

Mooie tijd
,,Van de D’tjes tot de A’tjes speelde ik als keeper in de jeugd van Excelsior’’, vertelt Sorub Gaind van Belisol Gouda. ,,Een mooie tijd. Elke dag liep ik langs het stadion en we kregen als jeugdleden een seizoenkaart, waarmee je naar het eerste kon gaan kijken. Ik ging soms ook mee naar uitwedstrijden. Dat was een mooie tijd en dat gevoel is er nog steeds. Bij Excelsior gaat het echt om de club, plezier en met elkaar leuke dingen doen. Dat er binnen de Businessclub ook zaken uit voortkomen, is mooi meegenomen. Wat dat betreft is samen sterk echt een mooie slogan.’’

Openheid en saamhorigheid
Hij kwam hij een aantal jaar niet bij de club, maar vorig seizoen werd hij een keer uitgenodigd door businessclublid Marco van Rijn. ,,Ik had al vaker van zakenrelaties gehoord dat de Businessclub hier heel leuk is. Ik ben meegegaan naar Excelsior – AZ en heb die dag zelfs meegevoetbald met het Businessclub voetbalteam. Ik werd meteen opgenomen in het team en in de lounge. De openheid van de mensen, de saamhorigheid, het is echt een club hier. Ik heb toen meteen besloten om zelf stoelen te nemen. Ik voel me hier thuis en heb al met verschillende bedrijven zaken gedaan.’’

Trots
Inmiddels is Belisol Gouda dus partner van de club en is de naam van het bedrijf op verschillende plekken in het stadion te zien. Ook sponsort Belisol de wissels op de videowall, waarvoor een speciale animatie werd ontwikkeld. ,,Ik vind het mooi dat we dit met ons bedrijf kunnen doen’’, stelt Sorub. ,,Dat ik hier als kleine jongen liep en nu partner ben van de club. Dat doet wel iets met mij, daar ben ik trots op. Ik gun het Excelsior ook, juist omdat de sfeer binnen de club zo fijn is.’’

Respect en loyaliteit
Wat het voor hem extra bijzonder maakt, is zijn eigen achtergrond: ,,Ik groeide op in een wijk waar kansen niet vanzelfsprekend zijn. Zestien jaar geleden heeft Peter van Balen – nu mijn compagnon bij Belisol – mij de kans geven om als verkoper in het bedrijf te beginnen. Puur omdat hij iets in mij zag en me een kans gunde. Inmiddels zijn we jaren verder, hebben we allebei 50 procent van de aandelen en hebben we nog meer bedrijven samen. Binnen dit verhaal vind ik respect en loyaliteit heel belangrijk. Nooit vergeten waar je vandaan komt en andere mensen willen helpen. Daarom ga ik mijn verhaal vertellen bij de foundation om anderen te inspireren. Dat Excelsior zich inzet om mensen kansen te geven, vind ik heel mooi en daarom leveren wij ook daar graag een bijdrage aan.’’

Meer Business nieuws

di 11 juni 2024

JINC dankzij DSW Zorgverzekeraar op het shirt van Excelsior

JINC is dankzij DSW Zorgverzekeraar de nieuwe shirtsponsor van Excelsior Rotterdam voor de komende twee jaar.…

Lees meer

vr 7 juni 2024

Slotavond van EBC op hoofdveld van Excelsior

Ook de EBC het seizoen heeft het seizoen gisterenavond afgesloten met de traditionele slotavond op het…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij