CARU Containers hoofdsponsor van Excelsior Vrouwen

1 september 2023

CARU Containers is de nieuwe hoofdsponsor van Excelsior Vrouwen. De naam van de Rotterdamse containerleverancier staat komend seizoen op de shirts van het eerste elftal van onze vrouwentak en van Jong Excelsior Vrouwen.

Hoofd vrouwenvoetbal Nicole Deurholt: ,,CARU Containers is in veel opzichten een bedrijf dat voorop loopt in haar markt en als geen ander in staat is in te zetten op toekomstige groei en ontwikkeling. Daarom ben ik extra trots dat zo’n partij zich in deze fase hard wil maken voor het vrouwenvoetbal bij Excelsior Rotterdam. Dat is een bevestiging dat we met de juiste dingen bezig zijn.’’

Mooie stappen
Eigenaar Rob Tromp van CARU Containers: ,,Wij willen als CARU Containers graag bijdragen aan de ontwikkeling van het vrouwenvoetbal in Rotterdam. Wij vinden het belangrijk dat er gelijke kansen zijn voor iedereen en juichen het daarom toe dat bij Excelsior mooie stappen worden gezet op het gebied van vrouwenvoetbal. Daarnaast hopen we ook dat het publiek vrouwenvoetbal meer en meer gaat omarmen. Het zou mooi zijn als er in de media meer aandacht voor komt en dat het publiek de vrouwen van Excelsior massaal komt aanmoedigen bij de thuiswedstrijden in het Van Donge & De Roo Stadion en op het terrein van DCV.’’

Ontwikkeling
Het vrouwenvoetbal ontwikkelt zich in rap tempo. De aandacht neemt snel toe en de behoefte wordt steeds groter om zo snel mogelijk een volwaardig professionele bedrijfstak te worden. ,,Enerzijds is dat een fantastische ontwikkeling, anderzijds zorgt dat ook voor de nodige uitdagingen’’, stelt Deurholt. ,,De komende jaren zullen we elk jaar bijna moeten verdubbelen in groei om aan alle nieuwe licentie-eisen te kunnen blijven voldoen. Speelsters gaan betaald krijgen, de staf moet in dienst komen en randvoorwaarden moeten naar hetzelfde niveau getrokken worden als bij het mannenvoetbal.’’

,,De enige manier voor ons om mee te kunnen komen, is door nieuwe partnerships af te sluiten met partijen die in deze ontwikkeling geloven en hierbij willen helpen. Partijen die verder kijken dan vandaag of morgen en ook hun nek uit durven steken voor gelijkheid in kansen en de potentie zien van de snelst groeiende sport van de wereld.’’

Samen sterk
Dat CARU Containers, sinds een aantal jaar rug- en mouwsponsor van de mannen, nu ook instapt in het vrouwenvoetbal, is ook het bewijs dat de club over de hele linie aan aantrekkingskracht wint. Niet alleen CARU Containers, maar ook de hoofdsponsor van onze mannen DSW Zorgverzekeraar en een aantal andere sponsoren komen op eigen initiatief uit bij het vrouwenvoetbal. Bedrijven die ook intern en onder het (vrouwelijke) personeel merken dat de wens groeit om breder te investeren dan alleen in het mannenvoetbal.

Deurholt: ,,Wij blijven primair zoeken naar nieuwe en externe partijen die zich willen binden aan onze vrouwentak, maar zonder de basis vanuit onze trouwe partners en businessclub zijn we nergens. Maarten Buitendijk, die met Nederlof Fish jarenlang de vrouwen als hoofd- en mouwsponsor heeft gesteund, maakt nu ruimte om verdere groei mogelijk te maken. Tegelijkertijd blijft hij het vrouwenvoetbal steunen en is hij nog altijd even betrokken bij het team. Daar zijn wij heel dankbaar voor. Ook hierin zetten we als club echt samen de volgende stap.’’

Meer Nieuws

zo 1 oktober 2023

Excelsior pakt winst tegen Sparta in absolute slotfase!

In de dying seconds van de stadsderby tegen Sparta was het Troy Parrett die het uitverkochte…

Lees meer

vr 29 september 2023

Julian Baas over de stadsderby van zondag tegen Sparta

Zondag staat de stadsderby tussen Excelsior Rotterdam en Sparta op het programma. De aftrap in het…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij

Aankomende wedstrijden

Vitesse vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 7 oktober, 2023

21:00, GelreDome

Tickets

Excelsior vs
PEC Zwolle

Eredivisie

Zondag 22 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

FC Volendam vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 29 oktober, 2023

14:30, Kras Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Vitesse vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 7 oktober, 2023

21:00, GelreDome

Tickets

Excelsior vs
PEC Zwolle

Eredivisie

Zondag 22 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

FC Volendam vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 29 oktober, 2023

14:30, Kras Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Vitesse vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 7 oktober, 2023

21:00, GelreDome

Tickets

Excelsior vs
PEC Zwolle

Eredivisie

Zondag 22 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

FC Volendam vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 29 oktober, 2023

14:30, Kras Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Vitesse vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 7 oktober, 2023

21:00, GelreDome

Tickets

Excelsior vs
PEC Zwolle

Eredivisie

Zondag 22 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

FC Volendam vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 29 oktober, 2023

14:30, Kras Stadion

Tickets