Wedstrijdsponsor #EXCAJA Vrouwen: Heineken 0.0

15 september 2023

Heineken 0.0 is vanavond wedstrijdsponsor van de thuiswedstrijd van Excelsior Vrouwen tegen Ajax. De bekende Nederlandse brouwer is sinds dit seizoen de bierpartner van Excelsior Rotterdam. Senior Accountmanager Horeca Rob Candeias van Heineken benadrukt dat het bedrijf door wedstrijdsponsor te zijn de vrouwen van Excelsior extra wil steunen.

,,Wij zijn sinds dit seizoen aangesloten bij de Businessclub en ik was vorige week bij de seizoensopening’’, vertelt Rob Candeias. ,,Dat was ontzettend leuk en gezellig. Een paar speelsters kwamen tijdens deze avond langs met het bord voor wedstrijd- en balsponsors. Ik zag dat Ajax nog vrij was en heb die meteen genomen. Een mooie affiche, maar ik vind het ook belangrijk om te doen. Bij Heineken zijn we veel bezig met diversiteit en daarom vinden wij het leuk om juist het vrouwenvoetbal bij Excelsior te ondersteunen.’’

,,Ik kijk zelf ook graag naar vrouwenvoetbal, zoals het Nederlands elftal. Je ziet dat het echt steeds beter wordt. Van de Azerion Vrouwen Eredivisie weet ik eerlijk gezegd minder. Leuk is dat er vanavond relaties van ons op de tribune zitten van Voetbalvereniging BVCB uit Bergschenhoek, die zelf een grote vrouwenafdeling hebben. Ik verwacht overigens dat Excelsior gaat winnen. Dat mogen ze ook best uitstralen en zichzelf durven manifesteren. Dan is de kans dat je iets gaat bereiken veel groter. Als je er zelf echt in gelooft, kunnen er rare dingen gebeuren. Dus ik heb vertrouwen in een goed resultaat.’’

Candeias benadrukt dat Heineken blij is om de komende vijf jaar bierpartner te zijn van Excelsior. ,,Als Heineken hebben we natuurlijk een historie in Rotterdam en daarom is het mooi dat we nu partner zijn van Excelsior. Ik merkte tijdens de Businessclubavond ook dat Excelsior bij ons past. Ik had al begrepen dat Excelsior heel goed is voor je netwerk en dat klopt. Daarnaast hebben wij mooie plannen die we met elkaar gaan uitvoeren.’’

Zo wordt het Fanplein achter de Robin van Persie-tribune in samenwerking van Excelsior Events aangepakt, waardoor het nog gezelliger wordt en de service voor de fans gaat toenemen. ,,Wij staan als Heineken voor beleving en daar is het Fanplein ook voor bedoeld. We willen daar zo’n leuke plek van maken dat mensen eerder naar het stadion komen en langer blijven hangen. Ook gaan we acties doen met supermarkten in de omgeving, waarbij kopers van Heineken of Heineken 0.0 vrijkaarten krijgen voor een wedstrijd. Zo maken we van ons partnership een win-winsituatie en kunnen nog meer mensen kennismaken met Excelsior.’’

Meer Business nieuws

za 30 september 2023

Wedstrijdsponsor #EXCSPA: Van Donge & De Roo

Van Donge & De Roo, ook wel bekend is DR Group, is zondag wedstrijdsponsor van onze…

Lees meer

do 28 september 2023

Geslaagde Footgolfevent van Excelsior Business Club

Op Golfbaan Seve vond woensdag onze jaarlijkse footgolfdag plaats. Ook deze editie was weer een groot…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij

Aankomende wedstrijden

Vitesse vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 7 oktober, 2023

21:00, GelreDome

Tickets

Excelsior vs
PEC Zwolle

Eredivisie

Zondag 22 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

FC Volendam vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 29 oktober, 2023

14:30, Kras Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Vitesse vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 7 oktober, 2023

21:00, GelreDome

Tickets

Excelsior vs
PEC Zwolle

Eredivisie

Zondag 22 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

FC Volendam vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 29 oktober, 2023

14:30, Kras Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Vitesse vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 7 oktober, 2023

21:00, GelreDome

Tickets

Excelsior vs
PEC Zwolle

Eredivisie

Zondag 22 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

FC Volendam vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 29 oktober, 2023

14:30, Kras Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Vitesse vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 7 oktober, 2023

21:00, GelreDome

Tickets

Excelsior vs
PEC Zwolle

Eredivisie

Zondag 22 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

FC Volendam vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 29 oktober, 2023

14:30, Kras Stadion

Tickets