Wedstrijdsponsor #EXCALM: BeGlobal Product Media

16 september 2023

BeGlobal Product Media is morgen wedstrijdsponsor van onze belangrijke thuiswedstrijd tegen Almere City FC. Dit full service Product Media bedrijf uit Waddinxveen is sinds 2008 sponsor van Excelsior Rotterdam en is in die jaren met de club meegegroeid. Eigenaren André Noordwijk en Marco Horneman gaan er morgen met hun gezinnen een leuke middag van maken.

,,BeGlobal Product Media is ontstaan vanuit een studieopdracht waarbij we een product moesten importeren vanuit Tsjechië’’, vertelt André Noordwijk. ,,Van daaruit zijn we doorgegaan, niet wetende dat we 21 jaar later nog steeds bezig zouden zijn met ons bedrijf. De branche van relatiegeschenken is sindsdien enorm veranderd, waardoor het uitdagend blijft. Zo is duurzaamheid tegenwoordig een belangrijk thema. Goedkope plastic spullen wil niemand meer hebben, geschenken zijn nu luxer en impactvoller.’’

Als nog jonge ondernemers zochten de mannen van BeGlobal in 2008 een zakelijke platform waarbij ze zich konden aansluiten. ,,We wilden bij de drie Rotterdamse BVO’s gaan informeren, maar nadat we met Eric Ronkes van Excelsior hadden gesproken, hebben we niet verder geïnformeerd. Zijn verhaal was zo goed, het klopte en nog steeds. Daarom zijn we nog altijd aangesloten. Excelsior is sindsdien gegroeid, maar de sfeer is hetzelfde gebleven. Dat komt ook doordat er nog steeds maar één ruimte is en die straalt uit dat iedereen gelijk is. Dat is belangrijk, want dat trekt mensen aan die zich daar prettig bij voelen.’’

,,We hebben in al die jaren heel veel mensen leren kennen. Veel mensen kloppen bij ons aan voor relatiegeschenken en zelf proberen we ook zoveel mogelijk in te kopen bij leden van de Businessclub. Het is prettiger zaken doen als je mensen kent. En we leveren inderdaad ook al verschillende jaren een geschenk voor alle bezoekers van de openingsavond van de Businessclub, waar ik zelf in het bestuur zit. Wij vinden het leuk om een bijdrage te kunnen leveren met iets waar wij goed in zijn. Deze keer kozen we voor een fotolijstje, waarmee je tevens je telefoon kunt opladen. Daarin zit de groepsfoto na de handhavingswedstrijd van afgelopen seizoen tegen Fortuna Sittard. Het geschenk is dus zowel leuk als praktisch.’’

André Noordwijk en Marco Horneman zijn met hun gezinnen in de jaren echt opgegroeid met Excelsior. Daarom vinden ze het leuk om morgen wedstrijdsponsor te zijn van het thuisduel tegen Almere City FC. ,,Wij kijken ernaar uit om er als wedstrijdsponsor echt een gezinsdagje van te maken. Heerlijk natuurlijk dat we zondag om 14:30 uur spelen. Mijn kinderen zijn al vanaf hun geboorte lid van Kidsclub De Woudies en vinden het altijd gezellig bij Excelsior. We rekenen dus op een mooie middag. Je moet niet te veel druk op deze wedstrijd leggen, maar ik ga er wel vanuit dat we winnen en de punten in Kralingen houden.’’

Meer Business nieuws

za 30 september 2023

Wedstrijdsponsor #EXCSPA: Van Donge & De Roo

Van Donge & De Roo, ook wel bekend is DR Group, is zondag wedstrijdsponsor van onze…

Lees meer

do 28 september 2023

Geslaagde Footgolfevent van Excelsior Business Club

Op Golfbaan Seve vond woensdag onze jaarlijkse footgolfdag plaats. Ook deze editie was weer een groot…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij

Aankomende wedstrijden

Vitesse vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 7 oktober, 2023

21:00, GelreDome

Tickets

Excelsior vs
PEC Zwolle

Eredivisie

Zondag 22 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

FC Volendam vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 29 oktober, 2023

14:30, Kras Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Vitesse vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 7 oktober, 2023

21:00, GelreDome

Tickets

Excelsior vs
PEC Zwolle

Eredivisie

Zondag 22 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

FC Volendam vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 29 oktober, 2023

14:30, Kras Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Vitesse vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 7 oktober, 2023

21:00, GelreDome

Tickets

Excelsior vs
PEC Zwolle

Eredivisie

Zondag 22 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

FC Volendam vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 29 oktober, 2023

14:30, Kras Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Vitesse vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 7 oktober, 2023

21:00, GelreDome

Tickets

Excelsior vs
PEC Zwolle

Eredivisie

Zondag 22 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

FC Volendam vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 29 oktober, 2023

14:30, Kras Stadion

Tickets