‘Waarom staat er iemand in een Excelsior pakkie bij Sociedad op de tribunes?’

15 november 2023

‘Waarom staat er iemand in een Excelsior pakkie bij Sociedad op de tribunes?’

De voetballiefhebber die dit bericht vorige week woensdag op X zette, was niet de enige die het was opgevallen dat er een grote groep ‘Excelsiorfans’ op de tribune zat bij het Champions League duel tussen Real Sociedad en Benfica. De Excelsior Business Club, deze keer met 90 deelnemers op reis, zat er dan ook heel goed voor in Estadio Anoeta in San Sebastian. Ze vielen extra op door de Excelsiorjasjes, geschonken door BeGlobal van EBC-bestuurslid André Noordwijk dat elke reis weer een leuk geschenk bedenkt. Hij was ook degene die verschillende keren pontificaal in beeld kwam bij onder meer de drie goals die Sociedad in de eerste helft maakte.

,,We zaten in de hoek en in eerste instantie dacht ik toen we binnenkwamen nog: hier gaan we niet veel zien. Achteraf was precies het omgekeerde waar. In de eerste helft werd er aan onze kant 3 keer gescoord, 2 goals afgekeurd en een penalty gemist. En in de tweede helft scoorde Benfica ook op onze helft van het veld. Alles gebeurde dus juist voor onze neus. Er zaten wat fans van Sociedad bij ons die nogal luidruchtig waren en dat vond die cameraman wel leuk. En de spelers kwamen na een doelpunt steeds naar onze hoek om te juichen en zaten wij als EBC weer in beeld.’’

Sommige deelnemers, via whatsapp door het thuisfront op de hoogte gebracht dat ze goed in beeld waren, keken via hun telefoon direct de beelden terug. André Noordwijk: ,,Ook via social media werd het direct opgepakt, dat was natuurlijk lachen. Dat juist ik zo in beeld was, is extra grappig omdat wij als BeGlobal met onze producten aan merkbeleving doen. Nou Excelsior was goed in beeld! Het was fans van Real Sociedad trouwens ook opgevallen dat er veel mensen met Excelsiorkleding in het stadion rondliepen. We werden aangesproken en toen we wilden vertellen over Excelsior zeiden ze: ‘Excelsior kennen we wel hoor!’ Grappig dat de club dus ook in het buitenland bekend is.’’

André is nu verschillende keren mee geweest met de buitenlandse reis van de EBC en vindt het steeds weer een bijzonder evenement: ,,Dat we met zo veel mensen naar een Champions League wedstrijd gaan, zeker omdat dit de tweede buitenlandse reis in dit kalenderjaar was, blijft mooi. Dat begint bij een goede organisatie, maar San Sebastián is echt een leuke stad en de mensen die meegaan zijn ook belangrijk om er een succes van te maken. Je bent drie volle dagen met elkaar op pad en dat maakt dit evenement ideaal om de andere businessclubleden goed te leren kennen.’’

Meer Business nieuws

di 11 juni 2024

JINC dankzij DSW Zorgverzekeraar op het shirt van Excelsior

JINC is dankzij DSW Zorgverzekeraar de nieuwe shirtsponsor van Excelsior Rotterdam voor de komende twee jaar.…

Lees meer

vr 7 juni 2024

Slotavond van EBC op hoofdveld van Excelsior

Ook de EBC het seizoen heeft het seizoen gisterenavond afgesloten met de traditionele slotavond op het…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij