Welkom bij Excelsior SA Safety & Training Consultants B.V.

29 november 2023

Ook dit seizoen mogen wij weer verschillende nieuwe bedrijven verwelkomen bij onze Businessclub. Op deze plek stellen wij onze nieuwe partners voor. Vandaag het woord aan SA Safety & Training Consultants B.V.

SA Safety & Training Consultants B.V.
,,Met SA Safety & Training Consultants B.V. begeleiden wij bedrijven met het behalen van bepaalde bedrijfscertificeringen”, vertelt Stefan Scholts van SA Safety. ,, Wij helpen bedrijven onder andere bij het behalen van VCA*,VCA**, VCU, ISO9001, ISO14001 en de Safety Culture Ladder certificeringen. Daarnaast verzorgen we opleidingen, zoals Steigerbouw, VCA, BHV, Heftruck etc. Eigenlijk verzorgen wij alles op het gebied van ARBO-veiligheid. Dat doen we voor de Nederlandse markt, maar we hebben klanten tot in Polen, Litouwen, Kroatië, Roemenië, Italië en België natuurlijk.”

Familiebedrijf
Het bedrijf werd in 1995 opgericht door Stefans vader René Scholts. ,,Zelf heb ik bijna 10 jaar een sportwinkel gehad en daarnaast deed ik wat administratieve dingen voor mijn vader. In de coronatijd was de winkel een tijdje dicht en ging ik wat meer werk doen voor hem. Uiteindelijk ben ik sinds de corona tijd volledig in het bedrijf gaan werken, zo heb ik in 2021 mijn “MVK” diploma gehaald en ben ik nog bezig met mijn “HVK-opleiding”. Sinds 2016 ben ik ook eigenaar van het bedrijf geworden en dat doen we tot op de dag vandaag nog steeds samen.’

Leren kennen
Stefan en zijn vader zijn voetballiefhebbers, maar Stefan ziet wedstrijden het liefst in het stadion. Toen hij door Dominic van Doorn van In2Solar een keer werd meegenomen naar Excelsior, was hij direct verkocht. ,,Voetbal kijken vind ik leuk, maar de gezelligheid eromheen maakt het voor mij af. Bij Excelsior is het fijn, omdat iedereen door elkaar loopt en je geen aparte ruimtes hebt. Ik ben iemand die graag met mensen praat. Ik ben hier al wat mensen tegengekomen bij ons uit de buurt, alleen wisten we van elkaar niet wat we deden. Leuk om elkaar dan hier beter te leren kennen. Zo en via de Businessclub wil ik meer mensen leren kennen en wie weet kom je dan ook tot zaken.’’

Meer Business nieuws

vr 9 februari 2024

Wedstrijdsponsor #EXCTWE: Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland

Ook Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland is zaterdag wedstrijdsponsor van onze thuiswedstrijd tegen FC Twente. Dit is…

Lees meer

do 8 februari 2024

Wedstrijdsponsor #EXCTWE: Deuren Service Nederland

Deuren Service Nederland is zaterdag wedstrijdsponsor van onze thuiswedstrijd tegen FC Twente (aftrap 18:45 uur). Eerder…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Vitesse

Eredivisie

Zondag 25 februari, 2024

12:15, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Fortuna Sittard vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 3 maart, 2024

16:45, Fortuna Sittard Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 10 maart, 2024

12:15, AFAS Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Vitesse

Eredivisie

Zondag 25 februari, 2024

12:15, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Fortuna Sittard vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 3 maart, 2024

16:45, Fortuna Sittard Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 10 maart, 2024

12:15, AFAS Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Vitesse

Eredivisie

Zondag 25 februari, 2024

12:15, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Fortuna Sittard vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 3 maart, 2024

16:45, Fortuna Sittard Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 10 maart, 2024

12:15, AFAS Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Vitesse

Eredivisie

Zondag 25 februari, 2024

12:15, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Fortuna Sittard vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 3 maart, 2024

16:45, Fortuna Sittard Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 10 maart, 2024

12:15, AFAS Stadion

Tickets