Welkom bij Excelsior: VLC & Partners

21 november 2023

Ook dit seizoen mogen wij weer verschillende nieuwe bedrijven verwelkomen bij onze Businessclub. Op deze plek stellen wij onze nieuwe partners voor. Vandaag het woord aan VLC & Partners.

VLC & Partners
,,VLC & Partners is de persoonlijke adviseur op het gebied van risicomanagement, verzuim en pensioen voor ondernemers en particulieren die altijd verder kijken om in de toekomst hun ambities waar te maken’’, zegt Jan de Witte van VLC & Partners. ,,Deze mentaliteit van ‘doen’ vinden wij prachtig! Wij bieden het juiste inzicht voor de meest uiteenlopende uitdagingen: van een op-maat-gemaakte risicoanalyse voor een vestiging in het buitenland tot een goed geregelde pensioenregeling voor werknemer én werkgever.’’

Naamsbekendheid
VLC & Partners heeft zes vestigingen en op zoek naar een manier om de naamsbekendheid en het netwerk in de regio Rijnmond te vergroten, kwam Jan de Witte terecht bij Excelsior Rotterdam: ,,Het was Robin van Houwelingen die ons wees op de Businessclub van Excelsior. We zijn toen een keer een wedstrijd gaan kijken, thuis tegen Sparta. De sfeer beviel ons meteen goed en we hebben besloten om ons aan te sluiten. De Excelsior Business Club is een mooie stap om onze ambities waar te maken en dat is de naamsbekendheid van ons bedrijf in deze regio vergroten.’’

Persoonlijk
,,We zijn net aangesloten, maar de eerste indruk is dus heel positief. De sfeer is gezellig en laagdrempelig en dat is volgens mij ook de beste manier om een netwerk op te bouwen. Strooien met visitekaartjes heeft geen enkele zin. Juist de persoonlijke connectie is heel waardevol en die past ook het beste bij ons als bedrijf. Ik ben een voetballiefhebber en draag het Rotterdamse voetbal een warm hart toe. Dat maakt de Businessclub van Excelsior extra leuk, omdat je lekker voetbal kunt kijken en mensen leert kennen. Dat iedereen in een ruimte samenkomt, maakt dat de drempel heel laag is. Dat is voor mij en mijn collega Marnix de Vries de ideale manier om nieuwe zakelijke relaties op te bouwen.’’

Meer Business nieuws

di 11 juni 2024

JINC dankzij DSW Zorgverzekeraar op het shirt van Excelsior

JINC is dankzij DSW Zorgverzekeraar de nieuwe shirtsponsor van Excelsior Rotterdam voor de komende twee jaar.…

Lees meer

vr 7 juni 2024

Slotavond van EBC op hoofdveld van Excelsior

Ook de EBC het seizoen heeft het seizoen gisterenavond afgesloten met de traditionele slotavond op het…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij