NSVV nieuwe amateurpartner van Excelsior Rotterdam

15 december 2023

Excelsior Rotterdam en NSVV uit Numansdorp gaan samenwerken. Via het amateurpartnerschap gaan zij samen optrekken om de bekendheid van beide opleidingen te vergroten in de regio Hoeksche Waard.

De clubs hebben elkaar gevonden in hun gedeelde toewijding aan de kwaliteit van opleiden en zien tal van overeenkomsten en dwarsverbanden tussen hun organisaties en de mensen die er actief zijn. Een voorbeeld hiervan is Fiona Noordam-van der Est, bestuurslid van NSVV en tevens werkzaam op de commerciële afdeling van Excelsior.

De samenwerking moet leiden tot een versterking voor de lokale voetbalgemeenschap. Roel de Nooijer, coördinator amateurpartners van Excelsior Rotterdam: ,,Dankzij deze samenwerking zal de infrastructuur voor de ontwikkeling van jeugdvoetbal worden versterkt en daar profiteren de talenten in de regio van.’’

Hoofd jeugdopleiding Rogier Veenstra van Excelsior vult aan: ,,Beide clubs willen hoogwaardige opleidingsprogramma’s aanbieden om jonge spelers te helpen om zich optimaal te kunnen ontwikkelen als voetballer en als mens. Door samen te werken kunnen we onze expertise delen en een bredere basis creëren voor de ontwikkeling van jeugdvoetbal in de regio.’’

Jeugdvoorzitter Jeroen Reedijk van NSVV: ,,Wij zijn verheugd over deze samenwerking met Excelsior. Dat een betaaldvoetbalorganisatie de kennis en kunde van hun opleiding wil delen met onze veelal eigen opgeleide trainers zal niet alleen onze eigen jeugdopleiding versterken, maar ook bijdragen aan de ontwikkeling van getalenteerde jonge spelers in de Hoeksche Waard.’’

De samenwerking werd bekendgemaakt na een themabijeenkomst voor amateurpartners, georganiseerd door Excelsior Rotterdam. Ruim 15 verenigingen uit de regio waren hierbij aanwezig. Op het veld van het Van Donge & De Roo Stadion kregen de aanwezigen de zienswijze en visie van Excelsior meteen in de praktijk te zien tijdens een training.

Ook voetbalkadercoach in opleiding Peter Pierneef van NSVV was aanwezig en werd naarmate de avond vorderde steeds enthousiaster om het nieuwe Jeugd Voetbal Beleidsplan verder in de praktijk te brengen. De clubs kijken dan ook uit naar een vruchtbare en succesvolle samenwerking en zijn vastbesloten om het jeugdvoetbal in de regio naar nieuwe hoogten te brengen.

Meer amateurpartners

ma 22 januari 2024

Coerver introcursus bij vv Smitshoek

In samenwerking met Coerver Coaching organiseren we op zondag 10 maart 2024 bij VV Smitshoek de…

Lees meer

do 21 december 2023

Jeugdtrainers in Actie: avondje Rinus bij VV Smitshoek

Op de avond van 12 december organiseerde VV Smitshoek samen met Excelsior Rotterdam een boeiend “Avondje…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Vitesse

Eredivisie

Zondag 25 februari, 2024

12:15, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Fortuna Sittard vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 3 maart, 2024

16:45, Fortuna Sittard Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 10 maart, 2024

12:15, AFAS Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Vitesse

Eredivisie

Zondag 25 februari, 2024

12:15, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Fortuna Sittard vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 3 maart, 2024

16:45, Fortuna Sittard Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 10 maart, 2024

12:15, AFAS Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Vitesse

Eredivisie

Zondag 25 februari, 2024

12:15, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Fortuna Sittard vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 3 maart, 2024

16:45, Fortuna Sittard Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 10 maart, 2024

12:15, AFAS Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Vitesse

Eredivisie

Zondag 25 februari, 2024

12:15, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Fortuna Sittard vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 3 maart, 2024

16:45, Fortuna Sittard Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 10 maart, 2024

12:15, AFAS Stadion

Tickets