Wedstrijdsponsor #EXCGAE: Een Veilig Gevoel

15 december 2023

Een Veilig gevoel is aanstaande zaterdag wedstrijdsponsor van onze thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Het bedrijf van Rick Ruisch en Sander Zuijdam is al meer dan 20 jaar als sponsor aan Excelsior Rotterdam verbonden. Het bedrijf is bovendien verantwoordelijk voor het cameratoezicht in ons stadion en voor de narrowcasting in de Nsecure Lounge.

Vorig seizoen was Een Veilig Gevoel ook al wedstrijdsponsor van onze thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Maar dat is toeval, stelt Rick Ruisch lachend: ,,Al is dit natuurlijk wel een mooie en belangrijke wedstrijd. Wat dat betreft teken ik voor dezelfde uitslag als vorig seizoen, toen we met 2-1 wonnen. Ik heb er vertrouwen in dat dit zaterdag gaat lukken.’’

Drie punten zijn volgens Ruisch belangrijk om de eerste seizoenshelft goed af te sluiten, zeker omdat de verschillen op de ranglijst klein zijn: ,,Bij vlagen spelen we geweldig voetbal, maar we vergeten soms om onszelf te belonen. Het beste voorbeeld is de uitwedstrijd tegen FC Utrecht, waarin we gelijkspeelden, maar hadden moeten winnen. Of Vitesse-uit, toen we voor rust echt veel beter waren. We spelen veel gelijk en dat levert gewoon minder op dan overwinningen.’’

,,Als ploeg zijn we sterker dan vorig jaar, ondanks de pech en blessures die we hebben. Het ontbreken van Kik Pierie vind ik een aderlating. Als je hem vorig seizoen bijvoorbeeld tegen Go Ahead Eagles zag, dan zou het heerlijk zijn als we hem er gewoon bij zouden hebben. Hij brengt rust en karakter in de ploeg. Of Lennard Hartjes, ook die moeten we vanwege een blessure helaas missen. In de eerste wedstrijd tegen NEC maakte hij een goede indruk op mij.’’

Op de ranglijst staat iedereen dichtbij elkaar en dat maakt de laatste competitiewedstrijd van 2023 extra belangrijk: ,,Go Ahead heeft ook een goede ploeg, maar toch heb ik er zoals gezegd vertrouwen in. Ik denk dat wij – buiten de top 4, 5 – als we een goede dag hebben van iedereen kunnen winnen. Tegen FC Twente begonnen we ook heel goed en hadden we pech met die rode kaart en penalty.’’

Rick Ruisch is al ruim 20 jaar als sponsor aan Excelsior verbonden en hij is tevens bestuurslid van de club. Naast het cameratoezicht in ons stadion verzorgt hij met zijn bedrijf de narrowcasting in de Nsecure Lounge. ,,Dat doen we met EVG TV, een concept dat wij zelf hebben ontwikkeld. Het gaat ontzettend goed met EVG TV. We zijn onlangs ook gestart bij FC Dordrecht en ons systeem draait bij heel veel amateurclubs. Maar ook sportscholen, kappers, modezaken, musea, opslaglocaties en restaurants maken gebruik van EVG TV en dat maakt ons vanzelfsprekend trots.’’

Trots is hij ook op Excelsior, dat er met alle geledingen goed voorstaat: ,,De mensen zijn echt trots op de club. Vroeger wist men bij wijze van spreken niet eens wanneer we speelden, nu volgen veel meer mensen de verrichtingen van Excelsior. En kijk naar alle mensen met shirtjes en sjaaltjes die je op straat tegenkomt. Het leeft echt. Dat verdient de club ook, want iedereen werkt daar keihard voor. Ook daarom moeten we onszelf belonen, te beginnen door zaterdag 3 punten te pakken.’’

Meer Business nieuws

vr 9 februari 2024

Wedstrijdsponsor #EXCTWE: Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland

Ook Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland is zaterdag wedstrijdsponsor van onze thuiswedstrijd tegen FC Twente. Dit is…

Lees meer

do 8 februari 2024

Wedstrijdsponsor #EXCTWE: Deuren Service Nederland

Deuren Service Nederland is zaterdag wedstrijdsponsor van onze thuiswedstrijd tegen FC Twente (aftrap 18:45 uur). Eerder…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Vitesse

Eredivisie

Zondag 25 februari, 2024

12:15, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Fortuna Sittard vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 3 maart, 2024

16:45, Fortuna Sittard Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 10 maart, 2024

12:15, AFAS Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Vitesse

Eredivisie

Zondag 25 februari, 2024

12:15, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Fortuna Sittard vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 3 maart, 2024

16:45, Fortuna Sittard Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 10 maart, 2024

12:15, AFAS Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Vitesse

Eredivisie

Zondag 25 februari, 2024

12:15, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Fortuna Sittard vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 3 maart, 2024

16:45, Fortuna Sittard Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 10 maart, 2024

12:15, AFAS Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Vitesse

Eredivisie

Zondag 25 februari, 2024

12:15, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Fortuna Sittard vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 3 maart, 2024

16:45, Fortuna Sittard Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 10 maart, 2024

12:15, AFAS Stadion

Tickets