Wedstrijdsponsor #EXCUTR: BIQ Investments

26 januari 2024

BIQ Investments is zaterdag wedstrijdsponsor van onze thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. Dat zij juist voor deze wedstrijd kozen, heeft alles te maken met een in de regio Utrecht gevestigd bedrijf waar BIQ Investments in investeert. Ondanks deze connectie gaat Boudewijn van Dijk uit van een overwinning voor Excelsior Rotterdam.

BIQ Investments van Boudewijn van Dijk en Wim Raven is sinds de zomer van 2021 aangesloten als sponsor bij Excelsior Rotterdam. ,,Wij zijn allebei voetballiefhebbers en doordat je nergens dichter op het veld zit dan bij Excelsior, beleef je de wedstrijden op een goede manier’’, vindt Boudewijn van Dijk. ,,Het is voor ons bovendien dichtbij. We wonen allebei om de hoek, dus we kunnen op de fiets naar het stadion. Mijn zoon heeft een seizoenkaart voor de Robin van Persie-tribune, die vindt dat leuker dan de Business-seats. Excelsior is dus doorgegeven in de familie.’’

Vorig seizoen was BIQ Investments ook wedstrijdsponsor van Excelsior – FC Utrecht en de eerste wedstrijdsponsor ooit van een thuisduel van Excelsior Vrouwen. ,,Na de wedstrijd tegen FC Utrecht van vorig jaar leek het ons een leuk idee om ook een keer wedstrijdsponsor van de vrouwen te zijn. Toen bleek dat dat nog geen optie was, hebben we aangeboden dat BIQ Investments graag de aftrap wilde doen. Dat gebeurde vervolgens bij de eerstvolgende wedstrijd in het stadion tegen PSV Vrouwen. Tijdens de Footgolfdag waren de overige wedstrijden in een mum van tijd verkocht en hebben we een mooie nieuwe traditie in gang gezet.’’

Het in Rotterdam gevestigde BIQ Investments kan ondernemers op verschillende manieren helpen: ,,Wij hebben veel meegemaakt als ondernemers en die ervaring, kennis en kunde willen wij graag delen. Om bedrijven te laten groeien, een onafhankelijke waardering te maken of voor te bereiden om verkocht te worden. Als een familiebedrijf bijvoorbeeld verkocht wordt, kijkt een ondernemer vaak naar wat er is gepresteerd, terwijl een investeerder vooral kijkt naar wat hij er nog uit kan halen. Wij willen ondernemers helpen en zorgen dat ze het maximale eruit halen. En dat doen wij met een Rotterdamse no nonsense mentaliteit.’’

BIQ Investments investeert ook in bedrijven en een daarvan is het in Houten gevestigde TAG, met het merk Xtorm marktopleider in powerbanks. ,,Dat is regio Utrecht en een groot deel van de mensen daar zijn Utrechtfans. Voor hen zijn we wedstrijdsponsor geworden. Een aantal komt zaterdag mee naar het stadion en zo kunnen we de wedstrijd samen beleven. Excelsior en FC Utrecht zijn meestal aan elkaar gewaagd. Vorig seizoen verloor Excelsior twee keer nipt met 1-0 en eerder dit jaar werd het in Utrecht 2-2. Het is spannend in de Eredivisie, het verschil tussen beide ploegen is maar 1 punt. Het belooft dus een leuke wedstrijd te worden.’’

,,De doelstelling van Excelsior was handhaving en dat is het nog steeds. Maar er zijn veel ploegen die dichtbij elkaar staan en daardoor is het enorm spannend. Tegen Heerenveen ging het afgelopen weekend prima en nu is het zaak om een goede reeks neer te zetten. Ik vind het voetbal van Excelsior leuk om naar te kijken. Dat is echt beter dan vorig seizoen. Ik ben ook blij met de terugkeer van Kenzo Goudmijn. Als je ziet hoe fit en goed hij is. Als team is Excelsior sterker geworden. Ik denk dat het zaterdag 2-1 wordt. Ik gun onze Utrechtse gasten wel een doelpunt, maar de overwinning is voor Excelsior.’’

Meer Business nieuws

vr 9 februari 2024

Wedstrijdsponsor #EXCTWE: Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland

Ook Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland is zaterdag wedstrijdsponsor van onze thuiswedstrijd tegen FC Twente. Dit is…

Lees meer

do 8 februari 2024

Wedstrijdsponsor #EXCTWE: Deuren Service Nederland

Deuren Service Nederland is zaterdag wedstrijdsponsor van onze thuiswedstrijd tegen FC Twente (aftrap 18:45 uur). Eerder…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Vitesse

Eredivisie

Zondag 25 februari, 2024

12:15, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Fortuna Sittard vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 3 maart, 2024

16:45, Fortuna Sittard Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 10 maart, 2024

12:15, AFAS Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Vitesse

Eredivisie

Zondag 25 februari, 2024

12:15, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Fortuna Sittard vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 3 maart, 2024

16:45, Fortuna Sittard Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 10 maart, 2024

12:15, AFAS Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Vitesse

Eredivisie

Zondag 25 februari, 2024

12:15, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Fortuna Sittard vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 3 maart, 2024

16:45, Fortuna Sittard Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 10 maart, 2024

12:15, AFAS Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Vitesse

Eredivisie

Zondag 25 februari, 2024

12:15, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Fortuna Sittard vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 3 maart, 2024

16:45, Fortuna Sittard Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 10 maart, 2024

12:15, AFAS Stadion

Tickets