Wedstrijdsponsors #EXCHEE: Daikin en Cordeel

19 januari 2024

Daikin Nederland en Cordeel Nederland zijn vanavond gezamenlijk wedstrijdsponsor van onze thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen (aftrap 20:00 uur). Managing director Edwin Hoogerwerf van Daikin rekent op een Kralingse overwinning.

De winterse omstandigheden van dit moment en tegenstander sc Heerenveen lijken goed aan te sluiten bij het sponsorschap van Daikin Nederland met schaatsbond KNSB. ,,Heerenveen is in deze maanden inderdaad een beetje mijn tweede huis’’, verwijst Hoogerwerf naar schaatstempel Thialf waar hij veel te vinden is. ,,En sc Heerenveen is een mooie club, dus wat dat betreft is het leuk dat we vanavond samen met Cordeel wedstrijdsponsor van het duel tegen de Friezen zijn.’’

Toch is het min of meer toeval dat Daikin dit duel sponsort: ,,Ik was wat later op de avond waarop deze pakketten werden verkocht en er was geen wedstrijd meer beschikbaar. Toen zei Sander Dekker van Cordeel, die het duel tegen sc Heerenveen had afgenomen: zullen we het samen doen? Dat vond ik wel een goed idee, omdat wij samen een aantal projecten doen en we elkaar echt via de Businessclub van Excelsior hebben ontmoet. Mooie linkjes om dit samen op te pakken dus.’’

Daikin is sinds een jaar of tien aangesloten bij de Excelsior Business Club: ,,Mijn broer Marnix is al langer supporter en sponsor (Rendement Uitgeverij) van de club en ik was een paar keer met hem mee geweest naar thuiswedstrijden. Albert de Jong was destijds voorzitter en wij deden nog geen zaken met zijn installatiebedrijf. Ik zag Excelsior als een mooie ingang en toen we stoelen hadden genomen, kwam hij inderdaad al snel bij mij op de lijn. We doen met meer bedrijven uit de Businessclub zaken, zoals dus met Cordeel. Ik ben ook aangesloten bij de Sociëteit, een groepje sponsors waarmee we regelmatig iets ondernemen, en we zitten af en toe met bouw gerelateerde bedrijven aan tafel om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen. Het is leuk dat dit binnen de Businessclub zo werkt en regelmatig handel oplevert.’’

Daikin Nederland is marktleider op het gebied van onder meer airconditioning en warmtepompen. Cordeel Nederland is als bouwpartner actief in zowel nieuwbouw, renovatie als onderhoud van industriebouw, kantoren, utiliteitsbouw, civiele en waterbouwkundige bouw en commercieel vastgoed.

Naast het zakelijke aspect, vindt Hoogerwerf ook de gezelligheid bij Excelsior en de Businessclub belangrijk: ,,Gezellig zakendoen is het allerleukste. Op sportief vlak is het in de Eredivisie momenteel erg spannend. Alles staat heel dicht bij elkaar. Nu staan we vijftiende, maar als we twee, drie keer achterelkaar winnen, is de zaak ineens een stuk minder penibel. Ik geloof er ook in dat het goed gaat komen. Heerenveen is een leuke tegenstander, dus Excelsior zal aan de bak moeten. Ik denk dat Excelsior net als eerder dit seizoen in Friesland een goed resultaat moet kunnen halen. Ik verwacht dat het vanavond 2-1 gaat worden voor Excelsior.’’

Meer Business nieuws

vr 9 februari 2024

Wedstrijdsponsor #EXCTWE: Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland

Ook Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland is zaterdag wedstrijdsponsor van onze thuiswedstrijd tegen FC Twente. Dit is…

Lees meer

do 8 februari 2024

Wedstrijdsponsor #EXCTWE: Deuren Service Nederland

Deuren Service Nederland is zaterdag wedstrijdsponsor van onze thuiswedstrijd tegen FC Twente (aftrap 18:45 uur). Eerder…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Vitesse

Eredivisie

Zondag 25 februari, 2024

12:15, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Fortuna Sittard vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 3 maart, 2024

16:45, Fortuna Sittard Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 10 maart, 2024

12:15, AFAS Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Vitesse

Eredivisie

Zondag 25 februari, 2024

12:15, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Fortuna Sittard vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 3 maart, 2024

16:45, Fortuna Sittard Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 10 maart, 2024

12:15, AFAS Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Vitesse

Eredivisie

Zondag 25 februari, 2024

12:15, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Fortuna Sittard vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 3 maart, 2024

16:45, Fortuna Sittard Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 10 maart, 2024

12:15, AFAS Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Vitesse

Eredivisie

Zondag 25 februari, 2024

12:15, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Fortuna Sittard vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 3 maart, 2024

16:45, Fortuna Sittard Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 10 maart, 2024

12:15, AFAS Stadion

Tickets