Wedstrijdsponsor #EXCTWE: Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland

9 februari 2024

Ook Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland is zaterdag wedstrijdsponsor van onze thuiswedstrijd tegen FC Twente. Dit is een initiatief van Fysiotherapie Pijnacker Centrum. Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland helpt patiënten zonder operatie met succes van carpaal tunnel syndroom klachten af.

,,Wij hebben eerder LED-boarding gehad bij Excelsior Rotterdam’’, vertelt Mark van Engelen van Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland. ,,Dat leverde mooie exposure op. Wij richten ons met ons centrum op een flink verzorgingsgebied en daarom is het voor ons interessant om via bijvoorbeeld Excelsior promotie te maken. De vorige keer leverde ons dat een aantal nieuwe klanten op en daarom hebben we er nu voor gekozen om een keer wedstrijdsponsor te zijn.’’

Het Carpaal Tunnel Syndroom is een aandoening aan de pols, waarbij pijn en tintelingen in de hand, arm en soms schouder kunnen optreden. ,,1 op de 11 vrouwen en 1 op 24 mannen krijgt er last van’’, weet Van Engelen. ,,De aandoening ontstaat door overbelasting en dat is de laatste jaren erger geworden door het gebruik van computermuizen en mobieltjes. Ook mensen met bepaalde beroepen hebben eerder last van klachten, zoals kappers of pedicures.’’

Je kunt geopereerd worden aan de aandoening, maar dan kun je de hand 4 tot 6 weken niet gebruiken. ,,Daarom behandelen wij de pols met het Phystrac-tractieapparaat. Die staan op 54 plekken in Nederland, maar in deze regio zijn wij een van de weinige praktijken die ermee werken. Wij hebben 8 apparaten en kunnen dus veel mensen helpen. Na deze behandeling blijft 80 procent van de patiënten klachtenvrij, dus deze behandeling is niet alleen eenvoudiger, maar ook – wetenschappelijk bewezen – effectiever dan een operatie.’’

Mark van Engelen is voetballiefhebber en dat gecombineerd met het verzorgingsgebied van de praktijk, wilde hij graag weer iets met exposure doen bij Excelsior. ,,We zijn eerder wedstrijdsponsor geweest bij ADO Den Haag, maar Excelsior spreekt mij ook enorm aan. Ik heb destijds die promotiewedstrijd tegen ADO Den Haag via de radio gevolgd tijdens een lange autorit. Wat een thriller was dat! Ook nu draait Excelsior goed, dus heel leuk om wedstrijdsponsor te zijn van de thuiswedstrijd tegen FC Twente.’’

Naast de exposure rekent hij ook op een leuke avond in het stadion: ,,De oud-praktijkeigenaar, ook een voetballiefhebber, en ik komen met onze vrouwen naar de wedstrijd en we hopen natuurlijk op een gezellige avond. Op de jacht naar lijfsbehoud denk ik dat Excelsior zaterdag een punt gaat halen tegen FC Twente. Ik denk dat de club uiteindelijk rond plek 10-12 gaat eindigden en gezien de begroting zou dat ontzettend knap zijn.’’

Meer Business nieuws

vr 9 februari 2024

Wedstrijdsponsor #EXCTWE: Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland

Ook Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland is zaterdag wedstrijdsponsor van onze thuiswedstrijd tegen FC Twente. Dit is…

Lees meer

do 8 februari 2024

Wedstrijdsponsor #EXCTWE: Deuren Service Nederland

Deuren Service Nederland is zaterdag wedstrijdsponsor van onze thuiswedstrijd tegen FC Twente (aftrap 18:45 uur). Eerder…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Vitesse

Eredivisie

Zondag 25 februari, 2024

12:15, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Fortuna Sittard vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 3 maart, 2024

16:45, Fortuna Sittard Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 10 maart, 2024

12:15, AFAS Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Vitesse

Eredivisie

Zondag 25 februari, 2024

12:15, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Fortuna Sittard vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 3 maart, 2024

16:45, Fortuna Sittard Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 10 maart, 2024

12:15, AFAS Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Vitesse

Eredivisie

Zondag 25 februari, 2024

12:15, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Fortuna Sittard vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 3 maart, 2024

16:45, Fortuna Sittard Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 10 maart, 2024

12:15, AFAS Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Vitesse

Eredivisie

Zondag 25 februari, 2024

12:15, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Fortuna Sittard vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 3 maart, 2024

16:45, Fortuna Sittard Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 10 maart, 2024

12:15, AFAS Stadion

Tickets