Wedstrijdsponsor #EXCTWE: Deuren Service Nederland

8 februari 2024

Deuren Service Nederland is zaterdag wedstrijdsponsor van onze thuiswedstrijd tegen FC Twente (aftrap 18:45 uur). Eerder was Ron Smit met zijn bedrijf balsponsor van de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen. Dat resulteerde toen in een 3-0 overwinning voor Excelsior. Smit verwacht tegen de nummer 3 van de Eredivisie ook drie punten.

Deuren Service Nederland, dat merk onafhankelijk service en onderhoud biedt aan en verkoop van industriële bedrijfsdeuren, laad & lossystemen en particuliere garagedeuren, is sinds enkele jaren sponsor van Excelsior Rotterdam. En dat bevalt voetballiefhebber Ron Smit prima: ,,Excelsior is echt een familiaire club en dat waardeer ik enorm. Iedereen is benaderbaar en dat maakt deze club zo mooi. Veel mensen spelen daar een rol in en dat doen ze hartstikke goed. Ik ben de Excelsior Business Club altijd bij iedereen aan het promoten.’’

Vorige week ondervond Smit weer eens aan den lijve hoe gezellig het binnen de Excelsior Business Club kan zijn: ,,We waren met een clubje golfen in Portugal en dat was echt waanzinnig. Het was allemaal meer dan top geregeld en supergezellig. Vaak gaat het bij een businessclub vooral over business, maar dat is bij Excelsior juist niet zo. Uiteindelijk weten we elkaar wel te vinden als we iets nodig hebben, puur omdat je elkaar daarvoor goed hebt leren kennen. Dat is echt kenmerkend voor de businessclub van Excelsior.’’

De manier waarop hij wedstrijdsponsor is geworden van het duel tegen FC Twente is wat hem betreft ook kenmerkend: ,,Ik had eigenlijk de wedstrijd tegen PEC Zwolle genomen, maar toen kwam een mede businessclublid naar me toe. Hij heeft goede klanten in Zwolle en wilde die meenemen naar Excelsior – PEC Zwolle, maar nu was alleen de wedstrijd tegen FC Twente nog over. Geen probleem voor mij, dan ruilen we toch? Ik vind het vooral leuk om Excelsior te helpen, zodat de club weer mooie dingen kan doen met de extra inkomsten.’’

Ron Smit heeft vertrouwen in een goede afloop zaterdagavond, als nummer 3 FC Twente op bezoek komt in ons Van Donge & De Roo Stadion: ,,Excelsior had afgelopen vrijdag moeten winnen van Almere City, want de verschillen op de ranglijst zijn klein. Wedstrijden tegen concurrenten zijn dan extra belangrijk. Maar nu wacht een nieuwe uitdaging, want FC Twente is natuurlijk een lastige tegenstander. Maar ik heb vertrouwen in een goed resultaat. Een geniepige 2-1 overwinning in de laatste minuut, dat zou ik prachtig vinden.’’

Meer Business nieuws

vr 9 februari 2024

Wedstrijdsponsor #EXCTWE: Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland

Ook Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland is zaterdag wedstrijdsponsor van onze thuiswedstrijd tegen FC Twente. Dit is…

Lees meer

do 8 februari 2024

Wedstrijdsponsor #EXCTWE: Deuren Service Nederland

Deuren Service Nederland is zaterdag wedstrijdsponsor van onze thuiswedstrijd tegen FC Twente (aftrap 18:45 uur). Eerder…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Vitesse

Eredivisie

Zondag 25 februari, 2024

12:15, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Fortuna Sittard vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 3 maart, 2024

16:45, Fortuna Sittard Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 10 maart, 2024

12:15, AFAS Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Vitesse

Eredivisie

Zondag 25 februari, 2024

12:15, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Fortuna Sittard vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 3 maart, 2024

16:45, Fortuna Sittard Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 10 maart, 2024

12:15, AFAS Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Vitesse

Eredivisie

Zondag 25 februari, 2024

12:15, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Fortuna Sittard vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 3 maart, 2024

16:45, Fortuna Sittard Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 10 maart, 2024

12:15, AFAS Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Vitesse

Eredivisie

Zondag 25 februari, 2024

12:15, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Fortuna Sittard vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 3 maart, 2024

16:45, Fortuna Sittard Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 10 maart, 2024

12:15, AFAS Stadion

Tickets