Excelsior zondag in de Kuip gesteund door een uitverkocht uitvak

16 mei 2024

We gaan zondag voor een stunt in de Kuip! We hebben de punten in deze laatste speelronde keihard nodig om ons rechtstreeks te kunnen handhaven in de Eredivisie. Het uitvak is met 750 supporters helemaal uitverkocht, dus met elkaar gaan we er vol voor! Hieronder vind je alle bezoekersinformatie voor zondag.

Belangrijke algemene opmerking: zorg dat de juiste naam op het ticket staat! De naam op het ticket moet overeenkomen met de persoon die er gebruik van maakt. Er vindt bij het omwisselen ID-controle plaats!

Ga je met de bus mee?
Als je met de bus meegaat, ga je akkoord met ons busreglement. Dat kun je hier nalezen. De supportersbussen vertrekken om 12:45 uur vanaf het parkeerterrein van ons Van Donge & De Roo Stadion. Jouw ticket ophalen kan in het Supportershome. Dat is vanaf 12:00 uur geopend en daar kun je ook een hapje of drankje kopen.

Drankjes in de bus
Bij vertrek kun je bij Supportersvereniging Pro Excelsior maximaal 1 blikje bier of frisdrank kopen (alleen pinbetaling). Alleen deze speciaal verpakte blikjes zijn toegestaan in de bus, en stewards controleren dit strikt bij het instappen. Eigen alcoholische dranken zijn niet toegestaan in de bus. Andere drankjes wel, maar dan alleen in blikjes of pakjes.

Reis je met eigen vervoer?
Supporters van Excelsior die met eigen vervoer reizen mogen naar eigen inzicht parkeren op het parkeergebied rondom het stadion. Vanaf hier kunnen zij te voet naar het NS terrein bij Stadion Feijenoord waar je vanaf 13.40 uur (50 minuten voor aanvang wedstrijd) toegang krijgt tot het stadion. Op dit NS terrein wordt jouw omwisselbiljet omgewisseld voor een wedstrijdticket.

Let op!
Volg bij wedstrijden altijd de aanwijzingen op van politie en/of de stewards.

Heb je nog vragen?
Stuur dan een mail naar ticketing@excelsiorrotterdam.nl.

Meer Nieuws

di 11 juni 2024

JINC dankzij DSW Zorgverzekeraar op het shirt van Excelsior

JINC is dankzij DSW Zorgverzekeraar de nieuwe shirtsponsor van Excelsior Rotterdam voor de komende twee jaar.…

Lees meer

za 8 juni 2024

Keeper Anouk van de Klooster sluit aan bij Excelsior Vrouwen

Anouk van de Klooster speelt komend seizoen voor Excelsior Vrouwen. De 23-jarige keeper komt over van…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij