Steun ons in de play-offs tegen ADO Den Haag!

19 mei 2024

Na de resultaten van de laatste speelronde gaan we ons nu handhaven in de Eredivisie via de play-offs om promotie/degradatie. De eerste tegenstander die wij daarin treffen is ADO Den Haag. De thuiswedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 25 mei, aftrap 20:00 uur. Wij rekenen erop dat iedereen die ons het hele jaar heeft gesteund, erbij zal zijn in de play-offs!

De tickets voor de thuiswedstrijden vallen buiten de seizoenkaart. Dat betekent dat iedereen voor dit duel een los ticket moet kopen. Voor onze trouwste bezoekers hebben wij een speciaal tarief. Seizoenkaarthouders kunnen 1 ticket kopen tegen een speciale prijs. Tot dinsdag 16 uur kunnen seizoenkaarthouders hun eigen plek claimen, daarna is dit op basis van beschikbaarheid.

Op dit eigen ticket krijgen zij 30 procent korting op de reguliere tarieven. Hiervoor kan bij het bestellen de kortingscode SCCPO worden ingevoerd. Bij het afrekenen, vlak voor het betalen, kun je de kortingscode invoeren. Je moet vervolgens klikken op ‘invoeren’ en vervolgens betalen.

Naast hun eigen plaats kunnen seizoenkaarthouders, zolang beschikbaar, ook maximaal 2 kaarten bijkopen. Let op dat dit extra ticket op naam moet staan van degene die er gebruik van gaat maken! Voor extra tickets gelden de reguliere tarieven van dit seizoen.

Rob Albers-tribune
Normaal: 22,00 euro
Jongeren t/m 23 jaar/65+: 18,50 euro
Jeugd t/m 16 jaar: 9,50 euro

Robin van Persie/Erasmus/Excelsior Foundation-tribune
Normaal: 18,50 euro
Jongeren t/m 23 jaar/65+: 16,00 euro
Jeugd t/m 16 jaar: 9,50 euro

Voor de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag kunnen alleen seizoenkaarthouders kaarten kopen.

Bestellen kan via onderstaande button:

Let op dat elk ticket op naam moet staan van degene die er gebruik van gaat maken. Aan de poort vindt ID-controle plaats. Als de namen op het ticket en het ID niet overeenkomen, wordt geen toegang verleend.

Nog vragen?
Heb je problemen met bestellen of heb je andere vragen? Stuur dan een e-mail naar ticketing@excelsiorrotterdam.nl.

We gaan ons samen opmaken voor de belangrijke wedstrijden in de play-offs. Met elkaar moet het ons lukken om ook komend seizoen weer in de Eredivisie te spelen!

#strijdenenwinnen

Meer Nieuws

di 11 juni 2024

JINC dankzij DSW Zorgverzekeraar op het shirt van Excelsior

JINC is dankzij DSW Zorgverzekeraar de nieuwe shirtsponsor van Excelsior Rotterdam voor de komende twee jaar.…

Lees meer

za 8 juni 2024

Keeper Anouk van de Klooster sluit aan bij Excelsior Vrouwen

Anouk van de Klooster speelt komend seizoen voor Excelsior Vrouwen. De 23-jarige keeper komt over van…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij