Wedstrijdsponsor #EXCHER: GO Dak & Gevel

11 mei 2024

GO Dak & Gevel is zondag wedstrijdsponsor van onze thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo. Een enorm belangrijke wedstrijd in ons uitverkochte Van Donge & De Roo Stadion. De aftrap is om 14:30 uur en Petry Hoofdman van GO Dak & Gevel rekent uiteraard op een Kralingse overwinning.

,,Als RKC Waalwijk met 5-0 van Heracles Almelo kan winnen, dan moeten wij dat toch ook kunnen?’’ stelt hij. ,,Ik hoop dat Troy Parrott en Lazaros Lamprou het zondag op hun heupen hebben, dat hebben we nodig. Ik ben in elk geval blij dat Siebe Horemans gewoon kan spelen. Daardoor kan de achterhoede in mijn ogen weer in de sterkste opstelling starten.’’

Hoofdman en zijn compagnon Jan Kees Mijnders zijn echte voetballiefhebbers. ,,Ik heb zelf lang gevoetbald en was trainer. We zijn hier met de Jonge Spartaan een aantal keer met jeugdteams geweest en dat was altijd gezellig. Wij zijn echt fan van het spelletje en bij Excelsior kan je dat heel erg mooi beleven. Je zit hier immers heel dicht op het veld, waardoor je het goed kunt zien en zelfs kunt horen wat er allemaal wordt gezegd. Bovendien vinden wij de Businessclub bij Excelsior hartstikke leuk en gezellig. Dat waren voor ons de beweegreden om ons bij Excelsior aan te sluiten.’’

Los van de business-seats en werkzaamheden die GO Dak & Gevel zo nu en dan voor de club verricht, doet Petry graag iets extra’s voor Excelsior: ,,Dat vinden we gewoon leuk. Zo hebben we een doek naast het uitvak, als je ziet hoe vaak dat in beeld komt. Vorig jaar waren we een keer balsponsor en nu vonden we het leuk om wedstrijdsponsor te zijn. We hadden gehoopt dat dit de beslissende wedstrijd zou worden, maar sowieso zijn dit altijd de mooiste wedstrijd omdat ze er echt om gaan. Laten we hopen dat wij we winnen en dat PEC Zwolle zijn werk doet tegen RKC Waalwijk.’’

Go Dak en Gevel is actief in nieuwbouw, verbouw en renovatie, ander andere prefab maatwerk dakkapellen, kozijnen, gevelbekleding, EPDM dakbedekking en indien gewenst met ‘groene’ daken. Beide ondernemers hebben al jarenlange ervaring binnen het vakgebied: ,,Wij staan echt voor wat we doen en daarbij staat kwaliteit voorop.” Tevreden klanten geven de mannen van Go Dak en Gevel energie: ,,Wij creëren echt iets. Als wij zijn geweest, is er iets gebeurd. Wij zijn pas tevreden als onze klanten tevreden zijn.”

Zelf hopen ze zondagmiddag ook tevreden naar huis te gaan met drie punten voor Excelsior op zak. ,,Het wordt in elk geval spannend. Het wordt sowieso mooi weer en de sfeer in het stadion zal ongetwijfeld weer top zijn. Alle ingrediënten zijn aanwezig om er een mooie dag te maken. Het zou mooi zijn als we het seizoen na Heracles en Feyenoord positief kunnen afsluiten en vooruit kunnen kijken naar een nieuw jaar in de Eredivisie.’’

Meer Business nieuws

di 11 juni 2024

JINC dankzij DSW Zorgverzekeraar op het shirt van Excelsior

JINC is dankzij DSW Zorgverzekeraar de nieuwe shirtsponsor van Excelsior Rotterdam voor de komende twee jaar.…

Lees meer

vr 7 juni 2024

Slotavond van EBC op hoofdveld van Excelsior

Ook de EBC het seizoen heeft het seizoen gisterenavond afgesloten met de traditionele slotavond op het…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij