Sponsor

Angelwax Europe BV

Contactpersoon

Jurian Westhuis

Adres

Hoofdweg Noord 37c
2913 LB Nieuwerkerk a/d IJssel

Social

Afkomstig uit het Schotse plaatsje Renfrew, gelegen onder de rook van Glasgow, is Angelwax ontstaan uit een klein groepje chemici, die al meer dan 25 jaar samenwerken in de chemie industrie maar vooral een gezamenlijke passie delen: De liefde voor mooie auto’s.

Mooie auto’s en motoren worden gecreëerd door passie en vakmanschap. Het team van Angelwax heeft zich in der loop der jaren met diezelfde passie weten te ontwikkelen en te onderscheiden in ongeëvenaard Schots vakmanschap. Dit vakmanschap heeft zich geresulteerd na jaren van vele onderzoeken en nieuwe (unieke) productontwikkelingen, om een exclusieve auto verzorging en -reconditionerings lijn van de allerhoogste kwaliteit te presenteren.

Al onze Angelwax producten zijn in eigen ontwikkeling geproduceerd en met de hand vervaardigd waardoor wij u het allerbeste kunnen bieden op het gebied van car detailing producten, verzorging en lak bescherming voor iedere auto, voor iedere lak en zelfs voor de allerslechtste weersomstandigheden..;-)

Official sponsors

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij