Sponsor

Communication Partners BV

Contactpersoon

Martijn Francken

Telefoon

085-0280380

Adres

Berkelse Poort 13
2651 JX Berkel en Rodenrijs

Social

Communicatie met impact!

Communication Partners is een bedrijf waar passie voor ondernemen centraal staat. Met bevlogenheid en oprechte interesse, adviseren en helpen wij onze klanten met hun marketing en communicatie.
Door onze kennis en ervaring kunnen wij u helpen met de groei van uw bedrijf. Ook kunnen wij een nieuw idee voor u uitwerken zoals bijvoorbeeld een frisse huisstijl of opvallende signing.

Verbetering in zichtbaarheid, veranderingen in uitstraling en identiteit dragen bij aan betere resultaten en het efficiënter bereiken van uw doelstellingen.
Wij bieden een breed pakket aan communicatie oplossingen, deze vormen de speerpunten van uw bedrijf of instelling. Zo kunt u zich onderscheiden van de concurrentie en in de toekomst blijven groeien en vernieuwen.

Denk hierbij aan ontwerp en design, nieuwe huisstijl, print en drukwerk, autobelettering, interieursigning, gevelreclame, beurswanden, lichtreclame, vlaggen en masten, roll-up-banners, promotionele items, eigentijdse bedrijfskleding, met ons brede pakket is echt alles mogelijk.

Dit alles voorzien van de juiste communicatie. Wij zijn een full service bedrijf en verzorgen het ontwerp, de productie, de bezorging of montage op locatie.

Official sponsors

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij