Sponsor

Triple F Logistics

Contactpersoon

Marcel Verhaegen

Adres

Cornusbaan 51
2908 KB Capelle aan den IJssel

Triple F is uw deskundige partner in vervoer van goederen via land, zee en lucht. Uw logistieke vraagstukken zijn onze motivatie om te zoeken naar oplossingen op maat. Als één van de meest toonaangevende expediteurs in Nederland kennen wij de vervoersmarkt door en door. Onze specialiteit ligt op het gebied van volumegoederen, zoals recycables (metalen/papier), nieuw papier maar ook beendermeel en aanverwante producten. Uiteraard bieden wij ook passende logistieke oplossingen voor alle overige goederensoorten.

Onze uitdaging
Wij doen er alles aan om onze klanten aan een concurrerende positie in de markt te helpen en bieden hen hier dan ook graag de tools voor. Zo zoeken we altijd naar de optimale manier voor het vervoer van uw goederen, tegen een zo laag mogelijk tarief.

Uw wensen
U kunt bij Triple F ook terecht voor het op- en overslaan van uw goederen, alsmede douane-technische zaken. Wij streven naar een prettige, gelijkwaardige relatie met u als klant. In die relatie gaan we terug naar de basis van wat u belangrijk vindt, door te luisteren en te ontzorgen.

Onze trots
Aandacht voor uw onderneming is erg belangrijk. U als klant vertrouwt immers, voor korte of langere tijd, een kostbaar stukje van uw bedrijf aan ons toe. Daarom houden wij u tijdens het logistieke proces continu op de hoogte en ontfermen ons over uw goederen alsof het de onze zijn. Kortom: Triple F takes care.

Official sponsors

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij